Suomen Cup 2016

Maanantaina 22.2.2016 arvottiin Suomen Cupin 4. kierroksen ottelut. Arpa heitti Herculekselle vastustajaksi FC Kiiston, joka viime kauden päätteeksi tippui kakkosesta kolmoseen. Herculekselle tämä tarkoittaa matkaa Vaasaan, joka saatiin sovituksi lauantaille 19.3.2016. Avauspotku on klo 14:00 Botniahallissa.

FC Kiisto ei ole täysin tuntematon vastustaja Herkulle.  Joukkueiden polut ovat kohdanneet ennenkin. Vuoden 2013 Regions Cupin 3. kierroksen ottelussa 18.5. roolit olivat toisin päin: Herkku pelasi kolmosta ja Kiisto kakkosta. Tuolloin Kiisto oli tyly vieras ja ensimmäisen puoliajan suhteellisen tasaisen pelin jälkeen vieraat latoivat kuusi maalia lisää ja ottelu päättyi lukemin 0-7 (0-1).

Suomen cupin 2016 edellisellä kierroksella FC Kiisto kävi Oulussa voittamassa JuPa:n lukemin 0-2. Hercules ei ole tälle kaudelle vielä cuppia pelannut, vaan pääsi suoraan neljännelle kierrokselle.