Lasse Räinä JS Hercules

Juuri näin! Myyntiedustukseen. Pelaajarekrytoinnista puhutaan paljon, mutta seuratoiminnan kannalta ne kaikkein tärkeimmät kaverit rekrytään ”langan päähän”. Kun puhelimet laulaa eikä luuri paina kädessä, niin seura voi hyvin ja tulosta tulee eittämättä. Siksi hyvät ovat myös JS Herculeksen tuotteet kaudelle 2016.

Lasse Räinä on Rovaniemen kasvatteja ja fanittaa tietenkin RoPS:ia. Se on meistä kaikista ihan okei! Mutta kun Lasse tulee aamulla töihin, löytyvät hänen esikuvansa myynti- ja markkinointityön Hall of Famesta. Oulu Business Schoolissa kasvaa seuraavan sukupolven talentteja ja myös JS Herculeksen kabinettiosaston scoutit ovat tarkkana millaisia nuoria lupauksia Linnanmaan käytävillä kävelee vastaan. Lasse rekryttiin hyvien suositusten perusteella ja on jo tässä vaiheessa selvää, että hän menee myyntiurallaan ammattilaiskentille asti. Tiedä vaikka yhtä matkaa Herculeksen kanssa!

Tykkään urheilusta, erityisesti futiksesta. Urheilubisnes kiinnostaa myös tulevaisuudess. JS Herculeksen taustoissa on ihmisiä, jotka näkevät ja tekevät asioita toisin kuin moni muu urheiluorganisaatio tässä maassa. Näen, että nämä Herkku-tuotteet, joita pääsen myymään, ovat oikeasti lisäarvoa asiakkaillemme ja partnereillemme tuovia.”, Lasse tuumaa, kun muste vasta kuivuu sopimuspahvissa.

Herkku-tuotteiden tarkoitus on liikuttaa ihmisiä, kaiken ikäisiä, ja luoda hyvinvointia ja iloa yhteisöömme.

Pääset tutustumaan niihin tästä linkistä: Hercules yhteistyöpaketit 2016

PS. Myös kausikortit nyt myynnissä toimistolta!