Hercules on solminut neljännen pelaajasopimuksensa OLS:n 17-vuotiaan kasvatin Santeri  Ukkolan kanssa. Kaudella 2015 Santeri pelasi OLS:n B-SM -joukkueessa. Lupaava puolustaja kuuluu myös Suomen U18 -maajoukkueleiriryhmään.

“Sande on malliesimerkki pelaajasta, joita haluamme riveihimme”, kertoo edustusjoukkueen päävalmentaja Pekka Haaranen. “Nuori, oululainen, omistautunut ja eteenpäin pyrkivä ovat tekijöitä, joita etsimme pelaajista. Sande on kaikkea tätä”, summaa Haaranen. Ukkolalle kaavaillaan suurta roolia Herculeksen alakertaan. “Sande tarvitsee kovia pelejä kehittyäkseen. Herculeksessa niitä on tulevana kesänä tarjolla, sillä Kakkosen taso tulee olemaan todella kova uudistuneen lohkojaon myötä”, kertoo Haaranen.

Ukkolan kanssa solmittu sopimus on yksivuotinen. Lisää pelaajasopimusuutisia on luvassa lähipäivinä.