Hercules solmi kahden runkopelaajansa kanssa jatkosopimukset. Jo useamman kauden Kolmosta seuran väreissä pelanneet Matti Verronen ja Simo Myllymäki laittoivat puumerkkinsä yksivuotisiin jatkopahveihin.

Topparin tontilla huseeraava 26-vuotias ex-hyökkääjä Verronen ja keskikentällä peliä pyörittävä tai laitapakkina dominoiva myös 26-vuotias Myllymäki ovat oululaisen juniorimyllyn läpikäyneitä pelaajia. Myllymäki on ennen Herculesta edustanut  AC Oulua ja FC OPA:a. Kaudesta 2012 lähtien Herculesta edustaneen Verrosen aikaisempia seuroja ovat olleet OLS ja Oulun Tarmo.

Herkun valmentaja Pekka Haaranen kaavailee isoa roolia molemmille pelaajille tulevalle kaudelle. “Molemmat ovat kärsineet urallaan vammoista ja fyysinen valmistautuminen kauteen onkin avainasemassa”, toteaa Haaranen.

Verrosen ja Myllymäen sopimusten myötä Herculeksella on nyt kolme sopimuspelaajaa. Lisää sopimusuutisia on odotettavissa lähipäivinä.

Ottelukuva: Jouko Kylmäoja