Seurahistoriansa ensimmäiseen 2. divisioonan kauteen valmistautuva Hercules on aloittanut joukkueen kasaamisen solmimalla pelaajasopimuksen kauden 2015 keskikentän dynamon ja kapteeninsa Ville “Karhu” Karhusen kanssa. Herkun viime kausien 26-vuotias luottomies on alkujaan OLS:n kasvatti ja pelannut Kakkosta aiemmin kasvattajaseuransa riveissä. Herculeksen ja OLS:n lisäksi Karhunen on pelannut viime vuosina mm. Oulun Tarmon riveissä.

“Pyrimme kasaamaan pitkälti oululaisen joukkueen, jossa oman kylän pojat pääsevät näyttämään kyntensä 2. divaritasolla”, toteaa Herculeksen päävalmentaja Pekka Haaranen. “Karhu on syystäkin ollut joukkueen kapteeni. Hän on osoittanut tekemisellään huikeaa sitoutumista joukkueelle omien työtehtäviensä ohella. Samaa sitoutumista ja esimerkkiä koko joukkueelle odotamme jatkossakin”, toteaa Haaranen.

Karhusen sopimus on yksivuotinen. JS Hercules tulee ilmoittamaan lisää pelaajasopimuksia  tulevina päivinä. Tavoitteena on saada joukkueen  runko, eli noin 15 sopimusta tehtyä kuun loppuun mennessä.

Kuva: Jouko Kylmäoja