Näin se tämäkin päivä koitti, kun oululaisen jalkapalloilun pikkujätti nousee Kakkoseen kaudelle 2016. Vahvan kauden jälkeen nousu Kakkoseen ratkesi, kun lähin uhkaaja FC Kemi hävisi tänään sunnuntaina 6.9. rästiottelunsa Kajaanin Hakalle. Piste-ero ennen kolmea viimeistä kierrosta joukkueiden välillä on näin 11 pistettä, kun jaossa on vain 9 pistettä.

Sarjaa johtaa kahden pisteen erolla Herkkuihin Rollon Pojat, joka ilmoitti kauden alussa, etteivät ota mahdollista nousua vastaan kauden päätteeksi. Molemmat joukkueet pelaavat vielä OPS Akatemiaa ja ORPA:a vastaan ennen keskinäistä kohtaamista päätöskierroksella 26.9. Rovaniemellä. Toivottavasti mestaruustaisto pysyy hengissä viimeiseen otteluun asti! Kauden ensimmäisen kohtaamisen Herkut voittivat 4-3 Oulussa.

Herkut ovat majailleet koko kauden sijoilla 1.-2. eikä suurempia notkahduksia ole kaudella tapahtunut. Joukkueen runko on pysynyt hyvin koossa läpi kauden. Suurin yksittäinen tekijä kauden vahvaan vetoon on viime talven futsaleista Herculeksen paitaan myös jalkapallon pariin siirtynyt Tommi Siekkinen 27 maalillaan. Futsalin kautta kuluvalle kaudella tarttuivat mukaan myös Juho Tapio ja Jani Kähkönen, ja Helsingistä takaisin muuttanut ”Se on!” Simo Myllmäki.

Ennen sen suurempia suitsutuksia pelataan kuitenkin ensin kuluva kausi loppuun. Sen jälkeen pikainen katsaus kauteen 2015, jonka jälkeen onkin sitten aika suunnata katseet jo kaudelle 2016 ja Kakkoseen!

Seuraava ottelu 8.9.2015 OPS Akatemia – JS Hercules 18.00, Heinäpää kenttä 4.