Haupa – JS Hercules 3-0 (1-0)

Kauden ensimmäiseen peliin 25.4 Haupaa vastaan lähdettiin ehkä vähän ”köntsät” housussa, mutta odottavaisin ja iloisin mielin 🙂 Parit treenit vaan alla, porukkaa on vaihtunut valmentajaa myöten, ja tunnetusti viime kausilta hankala ja sisukas vastustaja heti ekana vastassa. Onneksi kuitenkin apuun valmentaja puolelle saatiin konkarit Salli ja Outsa! Tais siellä vanha koutsi Avekin käydä katselemassa ja kommentoimassa jotaki 😉

Alku menikin tunnustellessa futsalin jälkeen isoa kenttää, ja muistellessa kuinka jännästi se jalkapallo pomppiikaan… Peli oli alussa Haupan hallussa, meidän siis juostessa Haupalaisten perässä. Lähimmäksi maalintekoa Herccujen osalta pääsi Super-Sari 6min kohdalla, joka kuskasi pallon puolustuksen ohi, mutta veto päätyi harmittavasti tolppaan. Hetken päästä tästä Haupa saa vaparin 20metristä, mutta Heka hoiti tilanteen. Sari kuljetteli taas pallon maalille, mutta veto painui ohi. Sipeä rikottiin puujalan ja keltaisen arvoisesti, ja sen jälkeen Sipsukka ei enää kentälle palannutkaan. 37min kohdalla Haupalainen pääsee läpi, mutta Heka pelastaa jälleen.

40minuutin kohdalla tulee korkea ja kova veto, Heka saa näppinsäkin väliin mutta pallo menee väkisin maaliin, Haupa johtaa 1-0.  Toisen puoliajan alussa Hercuilla on vaikeaa saada palloa omalta alueelta pois. Kellon näyttäessä 54minuuttia Haupa saa kulman, ja pallo menee suoraan siitä maaliin, tilanne siis 2-0 Haupalle. Kun on pelattu 63minuuttia, Iida menee uhrautuvasti vedon eteen, ja Heka ehtii pelastaa siitä seuranneen tilanteen jälkeen pallon vielä maaliviivalta. 84minuuttia ja Haupa tekee syöttökuvion päätteeksi 3-0.

Kauden ensimmäisestä pelistä siis harmittava tappio 3-0. Viimenen 10minuuttia oli ainaki minun mielestä meidän parasta peliä, rauhassa siirreltiin omille palloa ja saatiin luotua painetta Haupan päätyyn. Linda oli nostettu ylös, ja se toi virtaa lisää sekä uusia syöttösuuntia. Maali jäi vaan puuttumaan 🙁  Mutta tästähän on vaan suunta ylöspäin! 🙂 Treenaamisella kehitytään, löydetään kaikille omat pelipaikat, ja opitaan tuntemaan vähän paremmin toistemme pelityyliä.

Aloituskokoonpano: Heka, Niina, Linda, Senni, Soila, Iida, Sanni, Sari, Tenu, Juuso ja Sipe.
Vaihdossa aloittivat: Lale, Eija, Santtu ja Jane.