18.5.2014 JSH-FC Lynx Arctic Women’s Soccer

Kauden toisessa sarjapelissä Herkun naiset kohtasivat Rovaniemeläis-joukkueen (Nimihirviö! En jaksa kirjoittaa uudelleen. Kts. otsikko). Peliin lähdettiin luottavaisin mielin, takaraivossa yhä muistelmat viime kesän vierasvoitosta vajaalla miehityksellä…

Tällä kertaa riitti jopa vaihtomiehiä.

Päivän ottelu aloitettiin seuraavalla taktiikalla:

(Vaihtopenkki: Annukka, Elina H, Sari, Heini, Erika)

Heka

Elina M – Linda/Niina – Outsa

Soila

Tia – Sanna T

Nadu – Juuso – Anu

Tässä ottelun ”high lightsit”:

4 min 1-0 Sanna T. laukoo kohti maalia 18 metristä ja pallo kimpoaa vastustajan kautta maaliin.

6 min Outsa tykittää kohti maalia, mutta pallo ainakin 5 metriä yli ”Miten tämä on mahdollista?”

10 min 2-0 Outsa heittää superhyper pitkän heiton, josta Juuso laittaa pallon maaliin.

20 min Herkku saa vaparin, Linda laittaa pallon lentämään, ei maalia.

28 min Annukka ja Sari järjestävät hyvän tilanteen vastustajan maalille, mutta Sari ajautuu hiukan paitsioon ja hyökkäys keskeytyy ”Tuomari vaan luuli, että Sari on paitsiossa. Sari vaan nyt sattuu oleen niin nopee!”

29 min Tilanne vastustajan maalilla, pallo tolppaan ja kulmapotku Herkulle. Tia laittaa matalan kulman, mutta vastustaja kerkeää ensin palloon ja purkaa.

32 min Annukkaa rikotaan ja Herkulle vapari läheltä kulmaa.

37 min Vastustajan ensimmäinen kulma ”Ensimmäinen ja viimeinen kenties? 😉 ”

40 min Outsa vetää kohti maalia, pallo tolpan kautta Sannalle, mutta Sanna jo ajautunut paitsioon.

60 min Juuso lähettää ”saksarilla” pallon kohti maalia, mutta karvan verran ohi ”.. ja ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua!” (Toimituksen kommentti: oli muuten komia saksari!)

67 min 3-0 Herkulle kulma, Outsa lennättää pallon maalille ja Soila laittaa ilmiömäisellä puskulla pallon maaliin. Upea maali! Valmentajakin sekosi täysin ja unohti suunnitellut vaihdot! ”Ja yleisö nousee seisomaan ja palkitsee Soilan raikuvin aplodein!”

68 min Sanna tykittää ylärimaan.

90 min 4-0 Elina syöksyy Annukan laittamaan kulmaan ja puskee pallon maaliin ”Se on siinä!” (kuva)

Peli päättyi Herkuttarien ansaittuun 4-0 voittoon. Kaiken kaikkiaan peli tuntui olevan Herkku-naisten hallinnassa, vastustajan muutamia hienoja yksilösuorituksia ja ensimmäisen puoliskon ”herkkuhaparointia” lukuun ottamatta. Kotijoukkue sai hyvin pidettyä pakan kasassa ja rakennettua vaarallisia tilanteita. Herkun pelaajat yksilöinä todistivat taitavuuttaan ylittämällä itsensä tietyillä osa-alueilla, esimerkkeinä Soilan ja Niinan kunnostautuminen pääpelaamisessa. Ainut harmittava tekijä on, ettei maalivahti Heka saanut tästä pelistä juurikaan ”harjoitusta” 🙂 sillä pallo ei montaa kertaa Herkun maalille asti päässyt!

Erityiset kiitokset vielä vastustajalle siististä pelistä ja lähes iloisesta ilmapiiristä! Ainakin allekirjoittanut selvisi vähemmillä mustelmilla kuin yleensä 🙂

Toivottavasti ensi pelissä on yhtä hyvä fiilis, kun kohdataan FC Uleåborg keskiviikkona 20.5.!