BOOM!!!

Viisi vuotta sitten Herkku vietti 10-vuotisjuhliaan. Sen jälkeen seura on jakautunut miesten edustusjoukkueen lisäksi sympaattisiin Herkku-Pappoihin. Lisäksi Herkun naisjoukkue on ollut toiminnassa 5 vuotta, hyvä herkuttaret!

Akateeminen Herkku-hallitus laski 15+5 yhteen ja totesi, että on taas aika juhlia pyöreitä kymmeniä tänä kesänä! Siispä lauantai 24.8. jokaisen kalenterista vapaaksi, sillä silloin vuosijuhlat starttaavat klo 12 Raatin tekonurmelta pelattavalla juhlaottelulla. Mikäli koipi on rikki tai vielä keskipäivällä ei ehdi mukaan menoon ei hätä ole tämän näköinen, sillä viralliset epäviralliset juhlat vietetään Ytyän tiloissa Hietasaaressa.

Juhlien tarkoitus on nautiskella loppukesästä leppoisassa tunnelmassa muistellen herkullisia hetkiä ja menetettyä nuoruutta. Illan ainoa virallisempi happening on Herccu Awards, jossa jaetaan tunnustusta harvoille valituille. Minimoidaksemme mahdollisen keskustelun entisten ja nykyisten Herkkujen välillä tapahtumaa varten julkaistaan juhlajulkaisu vol 2, jotta ex-herkut pääsevät jyvälle lähivuosien tapahtumista kysymättäkin.

Tietoja tapahtumasta päivitetään kotisivujen lisäksi Facebookissa. Kutsut lähetetään lähipäivinä kaikille entisille ja nykyisille Herkuille, jotka ovat otteluita seuran paidassa pelanneet.

Lisätietoja tapahtumasta jshercules.tapahtumat@gmail.com tai numerosta 040 573 8176 /Peksi.

In 2008 JS Hercules celebrated its 10th anniversary. A lot has happened since then as the men’s team has been divided into the first team and the ever young Herkku-Papat. On top of that the women’s team has been running now for five years, go ladies!

This summer former and present players gather to celebrate the club’s 15+5 year anniversary with a friendly football match and a relaxed party where some remarkable members of the club will be awarded.  The latest historical events will be published in the second edition of the Herccu magazine.