Suomen Cupin 2012 ensimmäinen kierros pelataan jo tammikuun 2012 alussa. JS Herculeksen avauskierroksen vastustajaksi arvottiin Kajaanin Haka. Alustavasti pelin ajankohdaksi on sovittu lauantai 21.1.2012. Ottelu pelataan Kajaanissa.

Viime kauden tuloksia muistellessa ei Herkulle ole helppoa vierailua luvassa. Kauden avausottelussa toukokuussa 2011 Kajha vei pisteet maalein 4-1. Keskikesällä pelatussa Herkun kotiottelussa tulikin sitten lujasti tukkaan. Loppulukemat taisivat olla 1-10.  Molempien joukkueiden kokoonpano on vielä arvoitus. Kajaanissa paletti on varmasti jälleen totutusti sekaisin, mutta aina sieltä kilpailukykyinen nippu vastaan tulee. JS Herculeksen miehistö on vielä muodostumisvaiheessa. Viime kauden runko pysynee aika hyvin kasassa. Varmoja poistujia ovat etelän pojat Paul Nwachukwu ja Nathaniel Amos, jotka eivät Hercun riveissä jatka. Uusia kasvojakin varmaan Herkun riveissä nähtäneen jo ensimmäisessä cup-koitoksessa. Viime kauden loukkaantuneena ollut Antti Karjaluoto uhkuu hyvää pelikuntoa jo nyt ja tehnee kauan odotetun paluun pelaavaan kokoonpanoon.  Mahdollisia Herkku-debytantteja ovat mm. Teemu Kemppe (ex PS Kemi, Haupa) ja Samuli Tala (CityStars).