JS Herculeksen naisten joukkue voitti suvereenisti oman 3. divisioonan tynkälohkonsa (3 joukkuetta) ja pelaa lauantaina 17.9. ja 24.7. noususta naisten 2. divisioonaan JyPK/3 vastaan.

Herkuttarien ainoa kauneusvirhe tuli viimeisessä sarjaottelussa, jossa vieraileva ToJK vei voiton lukemin 1-2. Toivottavasti huono kenraali lupaa hyvää ensi-iltaa. Tulevana lauantaina vastaan asettuu torniolaisia huomattavasti kovempi nippu. Jyväskylän Pallokerhon 3. joukkue voitti oman 3. divisioonansa selkeästi peittoamalla mm. oman seuransa 2. joukkueen jatkokarsinnoissa lukemin 5-0 ja 2-0. JyPK:n ykkösjoukkue pelaa naisten 1. divisioonaa.

Ensimmäinen osaottelu pelataan Oulussa lauantaina 17.9. klo 15:00 alkaen Lintulan tekonurmella. Toinen osaottelu pelataan viikon päästä ensimmäisestä klo 15:00 Jyväskylässä Palokan tekonurmella. Otteluparin voittaja nousee kaudeksi 2012 naisten 2. divisioonaan. Otteluparissa on voimassa euro-cup säännöt, eli vierasmaalit ovat kultaakin arvokkaampia jos päädytään tasamaaleihin.

JS Hercules lähtee innolla testaamaan tasoaan ilman sen kummenpia paineita. Lyhyeksi jäänyttä kautta (8 peliä!) päästään nyt jatkamaan muutamalla ottelulla lisää.