Herkku-Papat venyttivät voitettujen ottelujen putken jo kolmeen kaatamalla IVFC:n lukemin 5-3 (3-1). Myös maaliverkot ovat pysyneet näissä voitto-otteluissa jatkuvasti tötteröillä 16 tehdyn maalin myötä.

Ottelu päästiin pelaamaan Castrenin stadikalla Talvikkipuiston betonin sijasta ja varmaan kaikki olivat voittajia tässä siirrossa. Ainakin vanhempien pappojen polvet ja nilkat kiittävät! Siirto aiheutti tosin papoille muutamia poissaoloja, mutta kehiin saatiin hyvä nippu muutaman edarin vahvistuksen avittamana. Hurjaan syysvireeseen intoutunut Miska "Kobra" Visurin ollessa työreissulla ja muutaman vaihtomiehen tullessa myöhässä, kärkeen istutettiin, tai paremminkin Vesse istutti itsensä yksinäiseksi stirkeriksi. Tämä kannatti, kuten tekstin lukemista jatkavat pian huomaavat. Maalipuiden väliin asettui Markus "Ebe" Ebeling, joka hoiteli hommat lopun nukahduksia lukuun ottamatta hienosti vanhasta muistista. IVFC:llä oli miehiä kuin pipoa. Oulun Manchester City. Tällä kertaa vain määrässä ei ollut tarpeeksi laatua.

IVFC siirtyi alussa johtoon Kimmo Alasen karattu Pappojen keskuspuolustajien pomputtelun seurauksena. Mieleen ehti jo tulla kevätkierroksen katkera 3-1 tappio samaiselle poppoolle. Kauaa ei Pappojen tarvinnut onneksi takaa-ajajina olla, sillä 8 minuutin päästä oltiin tasalukemissa Jaakko Näpän ohjatessa Timo Perälän lähettämän keskityspallon omaan maaliin. Tinke Sr. väitti yrittäneensä juuri sitä. Pikapuolin tasoituksen jälkeen Vesa "Volley" Rautio hiljensi stadionin: Ladi Babalolan pitkä keskityspallo löysi tiensä takatolpalle, josta Vesse pamautti vasosen volleyllä pallon pömpeliin! Ja Vessellä ei ole edes vasenta jalkaa! Käsittämättömän hieno maali!

Ville Vesanen tykitti upealla vapaapotkullaan vielä ennen taukoa lukemiksi 3-1. Toisella puoliskolla Papat kruisailivat 5-1 johtoon Vesasen toisella tälläyksellä ja Ladin upealla pommituksella Juha Kaarelan namupassista. IVFC pääsi vielä nuolaisuetäisyydelle kahdella lahjamaalilla. Toisen lahjoitti tuomari antamalla pilkun Eben totutun raisusta vastaantulosta ja kolmannen lahjoitti puolestaan Ebe ihan hyvää hyvyyttään. Kavennusmaalit syntyivät 87 ja 89 minuuteilla, joten aika ei riittänyt enää lisäkavennusmaaleihin Pappojen hyvästä yrityksestä huolimatta. 

Voiton myötä Paapurat nousivat jälleen ylöspäin sarjataulukossa. Vielä on kaksi ottelua aikaa parantaa sijoitusta ja viimeisiä matseja lähdetään tietysti voittamaan, kun kerran hyvään vauhtiin on päästy. Kauaa ei papat saa jäseniään lepuutella, silläl seuraava ottelu on jo sunnuntaina 4.9. klo 14:00 FC Suolaa vastaan Heinäpään tekonurmella.

Sarjataulukko (futisforum2.org):

Haupa 3            13  10   0   2   78-22   +56  33
PaKa               11   9   0   2   33-17   +16  27
--------------------------------------------------
KTU                12   6   1   5   27-33     0  19
PaTe               11   4   2   5   34-45   -11  14
Herkku-papat       12   4   1   7   32-42   -10  13
IVFC               11   3   2   6   23-38   -15  11
LaFK               10   2   3   5   15-25   -10   9
FC Suola           12   2   1   9   24-44   -14   7