JS Herculesten naisten joukkue on ollut tällä kaudella omaa luokkaansa naisten 3. divisioonassa. Lauantaina tuliaisina Kajaanista oli 3 pistettä 0-6 voitolla FC Wimma II:sta Herkuttarien pelatessa ottelu yhden vajaalla. 

Kauden viimeiselle Kajaanin reissulle saatiin mukaan 10 tervettä pelaajaa, joten Teppanan viime vierailusta parantuneelle nurmelle lähdettiin Wimman kaatoon alinaisisena. Keskikentän työmyyrä Sasa Dolinsek uhrattiin maaliin Sonja Laurion ollessa estynyt. Onneksi reissuun saatiin mukaan uusi Herkku-pelaaja Sanna Kunnari ja äippäriltä paluun tehnyt Elina Haipus.

Herkuttaria taisi hieman alivoimaisuus jännittää pelin alussa, sillä Wimma sai heti ensimmäisestä hyökkäyksestä vaarallisen tilanteen Herculeksen maalille. Vieraiden onneksi poikkikirsi pelasti nopealta takaiskulta. Suupielet kääntyivät kuitenkin tämän jälkeen heti hymyyn, kun seuraavassa hyökkäyksessä Outi Pekkala rynni vastustamattomasti läpi ja teki vapauttavan avausmaalin toisella peliminuutilla. Outsa olikin Wimman puolustukselle pahasti pideltävä läpi ottelun. Ensimmäistä jaksoa pelattiin pitkään 0-1 lukemissa, kunnes Satu Farin teki lukemiksi 0-2 hieman ennen taukoa.

Toisella puoliskolla Herkuttarien syöttöpeli ja samalla otteet paranivat, kun märkään nurmeen totuttiin paremmin. Outsa tekikin vielä kolme ja Satu yhden kaapin lisää. Maalissa Sasa sai tililleen nollapelin, kiitos hyvien torjuntojensa. Muutaman kerran pallo pomppi vaarallisen lähellä maaliviivaan, mutta taidolla ja välillä tuurillakin pallo liimautui Sasan hyppysiin. Wimman suoraviivaiset hyökkäykset tyrehtyivät pääsääntöisesti Sanna Hujasen ja Iida-Maria Loukusan muodostamaan muuriin. 

Ottelu päättyi siis lukemiin 0-6. Voitto oli suurinumeroisin tällä kaudella ja se tuli vajaalla naisistolla pelatessa. Ehkäpä jatkossakin kannattaa lähteä yhden vajauksella pelaamaan, niin saadaan lisää säpinää kinttuihin. Sarjaa on jäljellä vielä yksi ottelu  lauantaina 10.9. klo 17:00, kun ToJK saapuu Heinäpään tekonurmelle. Ottelu toimii hyvänä valmistavana otteluna 2.divisioonan karsintoja ajatellen, jotka alkavat 17.9. kotiottelulla JyPK 3 joukkuetta vastaan.     

Sarjataulukko:

JS Hercules N3     7  7  0  0 27 - 1  21
ToJK N3        6  2  0  4  5 - 16   6
FC Wimma N3 II     7  1  0  6  7 - 22   3