AC Kajaani vei pisteet mukanaan lauantaina maalein 0-4 (0-2). Tylyistä lukemista huolimatta Hercules taisteli urhoollisesti ja kaatui saappaat jalassa.

Kevätkierroksen ottelu päättyi Kajaanissa Herculeksen tappioon 6-0. Siihen nähden parannusta saatiin aikaan. Hercules pyrki lähtemään otteluun tarkalla puolustuspelillä ja onnistuikin siinä suhteellisen hyvin. Vastustaja pääsi rokottamaan niistä kuuluisista pienistä nukahduksista, joita vieläkin välillä sattuu. Toki AC Kotimainen piti palloa enemmän ja loi painetta kotijoukkueen kenttäpäätyyn, mutta suurimman osan ajasta Herculeksen puolustus oli tehtäviensä tasalla. Hyökkäyspäähän ei hirveästi varsinkaan ensimmäisellä jaksolla tilanteita saatu, mutta toisella puoliskolla kotijoukkueen maali ei olisi hirveä vääryys ollut. Lähimmäksi pääsi Nathaniel Amos, jonka pusku kimposi takaisin kentälle pystypuusta.

Seuraavana vastaan asettuu jo sitten eri kaliaberin joukkue, kun Oulun Tarmo isännöi Herculesta kuuden pisteen kamppailussa keskiviikkona 24.8. klo 18:00 Heinäpään nurmella.