Papat sai ensimmäistä kertaa tällä kaudella kasaan tarpeeksi miehiä puolentoista joukkueen verran samalla mahdollistaen vaihtojen tasaisen pyörittämisen läpi ottelun. Peli alkoi vahvasti Pappojen hallinnassa ja kuparisen pääsi rikkomaan edustusjoukkueen edellisen ottelun missannut Tommi Päkkilä.Varma ajo sisään etukulmaa kohti ja tarkalla sijoituksella tilanteeksi 0-1. Toisen maalin pääsi viimeistelemään kärkenä viilettänyt Jarkko Kortelainen, jonka hallittu viimeistely vei Paapat jo 0-2 johtoon. Ensimmäisen kolmevarttisen jälkeen tilanne oli jo 0-3 vierasjoukkueelle, kun Tommi pääsi viimeistelemään illan toisen maalinsa läpiajosta maalivahdin jäätyessä viivalle odottelemaan. Maalin alustivat topparipari Jani Kytöaho & Antti Pesola houkuteltuaan KTU:n pelaajapakan keskialueelle syöttelemällä keskenään alakerrassa Pendon lopulta lähettäen pallon matkaan linjan taakse kirmaavalle Tommi. Reilu pallonhallinta ja tehdyt maalit tekivät Pappojen pelistä välillä väkinäistä puskemista, jolloin KTU sain ottelusta vielä ajoittain hyvin kiinni luoden vaarallisia tilanteita Jarmo "Jammmmo" Kolivuoren vartioimalle maalille. Jamo luonnollisesti selvitti muutamat tilanteet hyvällä sijoittumisella (kimmoke ylärimasta, anyone?).

Toisella jaksolla peli jatkui tasaisena, kunnes Janne Kanasen veto (vai oliko se keskitys?) löysi tiensä komeasti oikealta laidalta suoraan vastassa olleen maalivahdin yli verkon perukoille. Tilanteessa 0-4 peli kääntyi jälleen vahvasti Papoille ja hyökkäykset vyöryivät kohti KTU maalia. Fanijoukot vaativat Tommin vaihtamista kentältä miehen viimeisteltyä illan kolmannen maalinsa 65 minuutin kohdalla, koska hattutempun tekeminen kesti liian kauan. Kentälle intoa puhkuen kirmannut Miska Visuri pääsi tekemään kauden kolmannen maalinsa viimeistellen Pappojen voittolukemiksi joukkueelle harvinaiset 0-6 loppulukemat. Voitetut kolme pistettä nostivat Papat pois jumbosijalta ohi FC Suolan ja kaksi ottelua vähemmän pelanneen LaFK:n sijalle 6.

Toppariparin lisäksi täyden ysikymppisen pelasi Leevi Leskinen, keskikentän väsymätön työmyyrä ja pallonriistäjä, joka pelasi varmasti kauden parhaan ottelunsa. Kaikki muutkin pelaajat pelasivat mallikkaan ottelun täyttäen paikkansa virheettä. Vaihdot pyörivät mukavasti ja kaikki saivat peliaikaa ja lepoa sopivassa suhteessa, joten tästä jalkapallojuhlasta on hyvä jatkaa seuraavaan otteluun IVFC:tä vastaan keskiviikkona 31.8. Kyseessä on tärkeä ottelu, sillä voitolla Papat nousisi jälleen vähintään yhden sarjasijoituksen ylöspäin.

Viitonen, 18,8.2011 Kellon nurmikenttä

Kellon Työväen Urheilijat – Herkku-Papat 0-6 (0-3)

Maalit: Tommi Päkkilä x3, Jarkko Kortelainen, Janne Kananen & Miska Visuri.