Herkku-Papat kävi vierailulla Raahessa ja vaihtelevien vaiheiden jälkeen päädyttiin loppulukemiin 6-6 (1-2). Kauniina kesäpäivänä pelattu ottelu oli kepeää läpsyttelyä puolin ja toisin.

Papat saivat peräti 4 vaihtoa penkille, kun edustuksesta saatiin muutama vahvistus mukaan. Vaihdot olivat lämpimässä kelissä tarpeen. Ottelu alkoi Pappojen komennossa ja peli olikin puolen tunnin jälkeen 0-2 vieraille Juha Kaarelan ja Tommi Päkkilän osumilla. Peli olisi pitänyt tässä vaiheessa tappaa, mutta toisin kävi. Harri Paulasuo pääsi kaventamaan vaparista taukotilanteeksi 1-2. Papat siirtyivät jälleen kahden maalin johtoon heti toisen puoliskon alussa, kun Juho Syrjä pukkasi voimalla Pekka Haarasen keskityksestä tilanteeksi 1-3.

Tähän maaliin sammuivat valot pappojen pelistä. Tuomareiden suosiollisella avustuksella PaTe siirtyi nopeaan tahtiin 6-3 johtoon. Arkkitehtina toimi Jani Torvela, joka teki neljä peräkkäistä maalia. Vasta 6-3 tilanteessa Papat heräsivät taas taistelemaan ja Miska Visurin, Juha Kaarelan ja Tommi Päkkilän maalit tasoittivat puntit. Viimeiset 10 minuuttia läpsyteltiin kiltisti ja tennislukemat 6-6 päätyivät taululle.