Lauantaina ratkottiin JS Herculeksen kesähässäkässä seuran seitsenottelun mestaruudet. Sateisesta ja koleasta säästä huolimatta Raatin uudella stadionilla nähtiin häikäiseviä suorituksia.

Seitsenottelu typistyi heti alkuunsa kuusiotteluksi, koska keihään heittäminen oli Raatin uutukaiselle nurmelle vielä kiellettyä. Toisaalta tämä saattoi koitua vain hyväksi asiaksi joukkueiden terveystilanteen kannalta, sillä yleensä 70 % amatöörikeihäänheittäjistä loukkaa olkapäänsä ensimmäisellä kiskaisulla.

Sarjoja oli kaksi; miesten ja naisten sarja. Lisäksi Paul kilpaili omassa loukkaantuneiden ikämiesten sarjassa, jonka hän ainoana osallistujana ylivoimaisesti voitti, vaikka jättikin kaksi juoksulajia väliin. Paul palkittiin myös parhaiden meriselitysten antajana. Miehen puheiden mukaan hänellä on jokaisessa jäsenessä ja lihaksessa jonkin sorttinen vamma, mutta yliinhimillisten ponnistelujen ansiosta hän pystyi loistaviin suorituksiin. Otteluiden tyylikkäimmästä suorituksesta vastasi Ville Vesanen, jonka tiikerityyli korkeudessa keräsi lukuisia ihailijoita Raatin katsomossa.

Naisten sarjaa dominoi Anu Perälä (SAnu = senior Anu), joka voitti kuusiottelun noin 300 pisteen erolla ennen Hanne Vidgreniä. Kolmanneksi sijoittui Anu Manninen (JAnu = junior Anu). Kovimmat lajipisteet (528 pistettä) keräsi SAnu 100 metrin aidoista ajalla 17,62. Miesten sarjassa nähtiin tiukka voittokamppailu Juho Syrjän ja Pekka " SLAve" Auvisen välillä. Juho selvisi voittajaksi vaivaisen 8 pisteen erolla. Kolmanneksi sijoittui Jarmo "Jammo" Kolivuori, joka nappasi hyppylajien herruuden voittamalla sekä pituus- että korkeushypyn. Miesten kovimmasta tuloksesta vastasi Juho 200 metrin 26,13 ajallaan. Aven 800 metrin voittoaika 2,26,30 

Ottelukuvia löytyy kuvagalleriasta.