Jälleen joukkueet pääsivät nauttimaan sateisen Talvikkipuiston raikkaasta ja märästä kelistä, kun Herkku-Pappojen vastustajaksi asettui vuosien jälkeen comebackin miesten tasolle tehnyt KTU eli Kellon Työväen Urheilijat. Tasaisesta väännöstä huolimatta paremmat maalipaikat loi ja käytti hyväkseen kellolaiset lukemin 1-3.

Ennen ottelua sovituilla taktisilla muutoksilla Papat sai pelistä jälleen paremmin kiinni ja maalipaikkoja saatiin luotua paremmin. Keskikentällä ei vielä pelinrakentelua saatu vielä toimimaan, koska palloa pelattiin kiireellä suoraan kärkipelaajille ja pidettiin liian kauan omissa jaloissa. Eka jaksolla vastustaja päästettiin valitettavan helpolla johtoon KTU:n Toni Jukurin kahdella osumalla epäonnistuneiden purkujen tai syöttöjen seurauksena. Ottelussa nähtiin myös välähdyksiä oikeasta jalkapallosta, kun KTU kärki pääsi laukomaan kovan kudin kohti yläpesää boksin rajalta, ja Pappa-vahti Ebe venytti urheiluruutukamaa olevan retkumisen torjuen pallon kulmapotkuksi.

Toisella jaksolla kotijoukkue Papat pääsi paremmin peliin kiinni, kun keskikentän kierrätyspeli nosti välähdyksittäin päätään. Varsinkin vasemman laidan kaksikko Masa & Janne saivat luotua peliä ja toimitettua palloa maalille Leevin ja Railon säestyksellä. Pari paikkaakin oli, mutta paikoissa olleet pelurit todennäköisesti menettivät vähintään pari tuntia yöunistaan miettiessään kuinka pallon voikin pistää ohi tyhjästä maalista. Kärkän loukkaantuminen jätti ikävän aukon keskikentälle ja hyvästä yrityksestä huolimatta seuraavan maalin laukoi KTU. Maalivahdin torjuttua pallon boksin rajalla saakka, ei papalla ollut enää aikaa ehtiä ajoissa takaisin maalin suulle, vaan KTU:n Antti Pokkisen onnistunut laukaus 25 metristä löysi tiensä oikean yläkulman seutuville.

Balsamia haavoille toi Pappojen sisäistä maalipörssiä johtava Anderssonin Pete Nilkka-Jannen keskityksestä. Jos KTU:n edellinen maali oli hieno, niin tämä volley oli vielä astetta hienompi! EOM:ää oli havaittavissaan jälleen Pappalauman otteissa, mutta se kapitalisoiminen sarjapisteiksi tekee vielä tiukkaa. Ohjelmassa lienee viimeistelyharjoituksia ja pyhien aikana nesteytystä. Ensi keskiviikkona vastassa Talvikkipuiston postimerkillä Laivakankaan Futisklubi klo 19.

”Kaikki pelaa ja kaikki kattoo Viitosta!”

 

Viitonen, 1.6.2011, Talvikkipuisto

Herkku-Papat – KTU 1-3 (0-2)
0-1 Toni Jukuri
0-2 Toni Jukuri
0-3 Antti Pokkinen
1-3 Petri "vuoden mies" Andersson