JS Hercules otti kauden avauspisteensä Kolmosessa kauniin kesäisessä säässä OPS-junioreita vastaan. Harjoituskauden OPS-j voittoon päättynyt harjoitusottelu jätti paljon hampaankoloon, joten odotukset olivat korkealla.

Ottelun avausmaali syntyi jo 7 minuutin kohdalla OPS-j:n Vili Yrjänä roikottaessa pallon laskevan auringon avustuksella yli sokaistuneen Herkkumaalivahti Jarmo Kolivuoren. Ottelutapahtumat olivat tasaisia molempien luodessa vain puolittaisia paikkoja ottelun käännekohtaan saakka, kun erotuomari Janno Juttula poisti JS Herculeksen Ville Vesasen toisen varoituksen saattelema kentältä 57 minuutin kohdalla.
Kotijoukkueen peli lähti vasta tästä käyntiin ja tasoitus tuli nätin seinäsyöttökuvion avulla 58min kohdalla Pekka Haarasen sijoittaessa alakulmaan Tommi Päkkilän syötöstä. OPS-j pääsi kotijoukkueen epäonneksi pian uudelleen maalintekoon, kun Josey Dziadulewicz pääsi rauhassa laukomaan sivuttaissiirron jälkeen pallon helponnäköisesti Herculeksen nuotan perukoille.

Peli aaltoili tämän jälkeen puolelta toisella vierasjoukkueen saadessa paremmat ja vaarallisemmat paikat. Lopun 10 minuutin loppukirin siivittämänä Hercules myllytti palloa jatkuvasti maalille onnistuen lopulta tulemaan tasoihin 90 minuutin kohdalla. Juuri tätä ennen OPS-j pääsi kerran yrittämään voittomaalia laiturin murtautuessa oikealta läpi syöttäen pallon takatolpalle hiipineelle Dziadulewiczille. Dziadulewicz kuitenkin esti puolustajan pääsemisen pallolle, josta erotuomari puhalsi vapaapotkun Herculekselle. Tämän jälkeen nähtiin vielä pari hyvää keskitystä vierasmaalille, kunnes erotuomarin antama lisäaika tuli päätökseen.

Herccu-uroot kohtaavat seuraavaksi AS Moonin lauantaina vierasottelussa Raahessa.

Kolmonen 17.5. Heinäpää tekonurmi

JS Hercules – OPS-j 2-2 (0-1)

7min 0-1 Vili Yrjänä, vp.

58min 1-1 Pekka Haaranen (Tommi Päkkilä)

64min 1-2 Josey Dziadulewicz

90min 2-2 Pekka "Rutgerus" Haaranen