JS Herculeksen naisten joukkue matkasi sunnuntaipäivän ratoksi Tornioon Lappia -halliin ToJK:n vieraaksi. Pienellä kentällä pelattu, 2×30 min pituinen ottelu päättyi Herkuttarien selkeään 1-7 voittoon.

Vierailu oli ensimmäinen laatuaan hienoon Lappia -hallin. Viime kesänä käytiin pelaamassa viereisellä tekonurmella ja jo silloin Lappia -hallia ohimennen ihailtiin. Nyt päästiin siis korkkaamaan tuo halli! Ottelu pelattiin 7vs7 naisituksella ja Herculeksen tolppien väliin asettautui joukkueen valmentaja Timo Perälä pelaajapulan vuoksi. Toipilas Pirjo Jokinen oli varavisselinä mukana.

Ottelusta muodostui varsin maalirikas Herkuttarien onnistuessa maalinteossa seitsemän kertaa. Itse peli oli rehtiä ja reilua, Torniolaisia vastaan on aina mukava pelata! Maalinteossa onnistuivat Hanne Vidgren 3 kertaa, Satu Farin kahteen otteeseen ja maalin naiseen tekivät Anu Perälä ja Niina Kukkasmäki. Varanaisena mukana ollut Pirjo Jokinen joutui mukaan peliin, kun Satu Farin teloi nilkkansa toisella puoliskolla. Toivottavasti nilkka ei pahemmin vääntynyt ja Satu pääsee pian mukaan kirmailemaan.

Kuvia ottelusta löytyy galleriasta.

Kokoonpano: Timo Perälä (mv), Elli Kiiskinen, Niina Kukkasmäki, Heini Rosqvist, Satu Farin, Hanne Vidgren, Anu Perälä, Pirjo Jokinen