Herkku-Papat kirmasivat talven jäljiltä kentille kuin nuoret oriit! Noh, ainakin noin kokonaisen 15 minuutin ajan. Harjoitusottelu FC Netsiä vastaan päättyi mallikkaan alun jälkeen tylyihin 0-5 lukuihin.

Ennen ottelua Herkku-Papoilla oli tavoitteena, ettei kukaan loukkaannu ja siinä onnistuttiin hienosti! Viime kaudella vastaavassa tapahtumassa Papat menettivät pelaajia koko loppukaudeksi. Nyt näiltä ikäviltä loukkaantumisilta vältyttiin, mikä on hieno asia.

Pelilukemat muodostuivat hieman tylyksi, kun Netsin papat jaksoivat Herkun vastaavia paremmin. Oli Herkku-Papoilla omatkin paikkansa Tinken tuhlittua pillkun 0-0 tilanteessa , JP murjottua pallon kaksi kertaa lähietäisyydeltä ensin päin maalivahtia ja sitten yli maalin ja Jaken sijoittaessa tyhjästä maalista taivaan tuuliin. Taisipa Petekin roikottaa ristikkoon jossain tilanteessa. Ei siis maistunut maalinteko tällä kertaa, mutta kiva oli pelata rehtiä ja reipasta Netsiä vastaan. Kausi on aloitettu ja tästä on hyvä jatkaa etiäpäin kohti vihreempiä laitumia!