Tulevana viikonloppuna kaikilla JS Herculeksen joukkueilla on harjoituspeli ohjelmassa. Lauantaina Herkku-Papat karistavat talven aiheuttaman (?) jäykkyyden jäsenistään ottamalla yhteen FC Netsin kanssa. Sunnuntaina kohtaavat hegemoniaottelussa Oulun Tarmo ja JS Hercules. Naisten joukkue matkaa Tornioon ToJK:n vieraaksi.

Herkku-Pappojen peli alkaa lauantaina klo 18:00 Heinäpään tekonurmella. Luvassa ei ole vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaan lähinnä loukkaantumisten välttelyä ja ystävällistä nojailua puolin ja toisin. Pappojen vastustaja istuu hyvin samaan kategoriaan kotijoukkueen kanssa; keski-ikä lähentelee veteraanisarjoihin oikeuttavaa rajapyykkiä.

Sunnuntaina samaan aikaan (klo 18:00) vauhti lienee Heinäpään tekonurmella astetta kovempaan, kun OuTa ja Hercules mittelevät paremmuudesta. Kumpikaan joukkueista ei halua hävitä juuri tätä ottelua. Vuosien kuluessa Hercules ja Tarmo ovat tulleet toisilleen tutuiksi vastustajiksi. Viime kerran joukkueet ovat pelanneet samalla sarjatasolla useampi vuosi sitten, joten luvassa on normaalia kiihkeämpää vääntöä sarja-asetelmia haettaessa. Tarmon valmentajana on Herculle tuttu vanha koira: Janne Takkinen. Jääkö Herkulle luu kouraan vai entinen koira kokonaan ilman luita; tämä ratkeaa sunnuntain derbyssä. 

Naisten joukkue aloittaa Pappojen tapaan harjoitusottelut tälle keväälle tänä viikonloppuna. Herkuttarille ei tällä kertaa kotikentät kelpaa ja mielelläänhän sitä pelireissuun pikku shoppailut sisällyttää. Siispä suuntana on Tornia på Gränssen. Peli alkaa Lappia -hallissa klo 13:00. Kaikki etäkannattajat myös Ruotsin puolelta mukaan kannustamaan Herkuttaria!