JS Herculeksen miesten edustusjoukkueen valmentaja Ladi Babalola suoritti tammi-helmikuun vaihteessa B-valmentajatutkinnon huippupelaajien kurssilla Eerikkilässä. Kurssin aloitti 16 entistä kentillä vaikuttanutta pelaajaa, joista nimekkäin lienee eräs veräjänvartija nimeltään Antti Niemi.  

Ladi Babalola saa UEFA:n B-valmentajalisenssin suorittamalla fyysisen harjoittelun kurssin, johon hän aikoo osallistua vielä tämän vuoden puolella. Babalola piti huippupelaajien valmennuskurssin antia erittäin antoisana. Opiskelu kurssilla oli hänen mukaansa intensiivistä. Päivä aloitettiin aamuseitsemältä ja opiskelut kestivät iltamyöhään saakka. Kurssin suorittaminen on näkynyt myös Herculeksen harjoittelussa, johon on tullut paljon uusia elementtejä.  UEFA:n B-valmentajalisenssin yläpuolella on vielä kaksi askelta, A-lisenssi ja UEFA:n Pro -lisenssi. Lisätietoja valmennuskursseista löytyy palloliiton sivuilta.