JS Herculeksen miesten edustusjoukkue pöllyytti sunnuntaina 13.3. Heinäpään tekonurmella pelatussa ottelussa OTP:tä lukemin 1-6 (0-4). Nathaniel Amos viimeisteli hattutempun ollen ottelun paras pelaaja. Muita Hercun maalintekijöitä ottelussa olivat Ville Vesanen, Pekka Haaranen ja Marko Yliniemelä.

Neloseen täksi kaudeksi noussut perinteikäs OTP kutsui JS Herculeksen harjoitusotteluun hiihtolomaviikon päätteeksi. Lomat vaikuttivat hieman Herkun kokoonpanoon, mutta kasaan saatiin hyvä nippu ja 5 vaihtomiestä. Kyseessä oli ensimmäinen 90 minuutin harjoitusottelu ja pelaamattomuus näkyi vielä selvästi joukkueen otteissa. Joukkuepelaaminen oli vielä ajoittain täysin hukassa ja palloa luovutettiin turhan helpolla vastustajalle. Pallottomana liikkumattomuus ja kangerrellut syöttöpeli sai valmentajan Ladi Babalolan antamaan tutun kommentin puoliajalla: "I'm not impressed at all". Onneksi harjoitusotteluita on vielä liuta tuloillaan ennen kauden alkua, joten kyllä Ladin puoliaikakommentteihin saadaan pian uusia fraaseja.

OTP oli liikkeellä laajalla ringillä. Vastustajan peli oli myös hieman sekavaa ja kovin usein keskikenttä ylitettiin pitkillä palloilla ja kärjet säntäsivät perään. Taktiikka ei juurikaan vaarallisia maalipaikkoja vastustajalle tuottanut. Ainokaisen maalinsa OTP sai Herkun puolustuspään ja maalivahdin kommunikaatiovirheen seurauksena. Jarmo "Jamo" Kolivuori otti palautuspallon hyppysiinsä ja OTP:n pelaaja pääsi mälläämään läheltä vaparista kavennusmaalin.

Seuraavaksi Herculeksen vastus kovenee huomattavasti, kun vastaan asettuu ensi viikon sunnuntaina Tervarit. Peli alkaa klo 20:00 Heinäpään tekonurmella. Kuvia OTP-pelistä galleriassa.

JS Hercules: Jamo Kolivuori,  Ville Tuovinen, Toni Saranpää, Jussi Leppilahti, Matias Mustikkaniemi (Arttu Ylitalo), Mika Ylilehto (Pekka Auvinen),Pekka  Haaranen (Janne Kananen), Tommi Päkkilä (Antti Railo), Nathaniel Amos, Marko Yliniemelä, Ville Vesanen (Timo Kurkela)