Herculeksen miesten futsal-joukkueet ottivat pelkkiä voittoja futsalin 4. divisioonan päätöskierroksella. Js Herculeksen edustus nappasi kaksi voittoa ja varmisti sarjan voiton. Herkku-Papat kampesivat tärkeän voiton FC Opa:sta ja varmistivat sarjapaikan ensi kaudeksi.

JS Herculeksen edustuksen kaksi voittoa siivittivät joukkueen sarjavoittoon ja nousuun 3. divisioonaan. Ensimmäisessä ottelussa OuRe2 kaatui lukemin 2-8. FC Köyhistä ei ollut myöskään Herculeksen pysäyttäjäksi ja herkkulauma takoi taululle tylyt lukemat 8-0. JS Herculeksen suoritus sarjassa oli melkein täydellinen. Ainoa kauneusvirhe tuli ottelussa OsPaa vastaan, josta OsPan nuorukaiset veivät pisteet kotiin Oulunsaloon. Muut ottelunsa Hercules hoiti kotiin liehuvin lipuin ja koko sarjan voitto tuli oikealle joukkueelle.

Herkku-Papat olivat tiukan paikan edessä ennen viimeistä otteluaan. Jumbosijalla sarjassa ollut papparyhmä tarvitsi kipeästi pisteitä ja vastaan asettui yksi sarjan ennakkosuosikki ja piikkipaikalla ennen viimeistä turnausta ollut FC Opa. Ottelua edeltävässä pelissä FC Opa oli menettänyt mahdolisuutensa sarjan voittoon pelaamalla tasan 2-2 LaFK:n kanssa. Tämä heijastui Opan pelaajien otteissa läpi ottelun. Sitä vaston Herkku-Papat saivat pelinsä uomiinsa viimeisellä hetkellä. Aikaisemmissa otteluissa maalijyvä oli ollut pahasti kateissa, mutta onneksi se löytyi ratkaisevalla hetkellä. Papat tuplasivat kauden maalisaldonsa ja haluton FC Opa kaatui maalein 8-6. Opa johti ottelua noin 4 minuuttia ennen loppua lukemin 4-6. Papat punnersivat ensin maalin päähän ja sitten rinnalle minuutti ennen loppua. Viimeisen minuutin aikana ehti tapahtua paljon. FC Opa meinasi päästä jälleen johtoon, mutta avopaikasta tuhritun tilanteen vastahyökkäyksestä Papat siirtyivät maalilla johtoon ja lopulta lukemia kaunisteltiin vielä yhdellä osumalla. Antti "Pendo" Pesola oli ottelussa liekeissä ja takoi 5 maalia.

Tähän on hyvä päättää futsal-kausi miesten osalta ja keskittyä tulevaan haastavaan jalkapallokauteen.