JS Hercules anoi kolmosen sarjapaikkaa FC Muurolan luovuttua omasta paikastaan. Piirihallitus päätti täydentää kolmosen kymmenen joukkueen sarjaksi ja myönsi tiistain kokouksessaan paikan JS Herculekselle.

Näillä näkymin kolmosdivisioonaan osallistuu viisi joukkuetta Oulusta (JS Hercules, OuTa, OPA, Tervarit, OPS-j), kolme Kajaanista (Kajha, AC Kajaani, Spartak) sekä yhdet joukkueet Kemistä (FC88) ja Raahesta (AS Moon). Kilometrejä tulee siis mittariin hieman viimevuotista enemmän.

JS Hercules lähtee valmistautumaan sarjaan pitkälti viimevuotisella miehityksellä. Toki vahvistuksia mahtuu aina mukaan ja treeneihin voi tulla näyttämään osaamistaan. Valmennuksesta vastaa viime vuoden tapaan Ladi Babalola, joka parhaillaan on Eerikkilässä B-valmentajatutkintoa suorittamassa. JS Herculeksella on tulevalle kaudelle myös kakkosjoukkue, joka osallistuu Herkku-Papat nimellä 5. divisioonaan.

Lisää pelaajien ja valmentajan tuntoja kolmosen sarjapaikasta myöhemmin…