Naisten futsal -sarja pyörähti käyntiin 5.12. pelatulla turnauksella Nallisportissa. Herkuttarien avausvastustajat olivat heti kovimmasta päästä, kun OUYS ja FTK olivat avausturnauksen vastustajat. Miesten futsalin 4.divisioona jatkui 11.12. pelatulla turnauksella Nallisportissa. Samalla pelattiin seurahistorian ensimmäinen virallinen seuran sisäinen derby, kun JS Hercules isännöi Herkku-Pappoja.

Herkuttaret jäivät tällä kertaa ilman pisteitä. ONS:n pelaajistosta koostuvan OUYS:n kanssa herkuttaret väänsivät tiukasti, mutta lopulta takkiin tuli 0-3. Viimeisin terävyys maalipaikoissa puuttui ja nollat jäivät Herculeksen osalta tauluun. Sama virsi jatkui FTK:ta vastaan. Hieman väsyneellä jalalla liikkeellä ollut Hercules ei mahtanut FTK:n pyöritykselle mitään. Aikaisempiin vuosiin verrattuna nyt saatiin kuitenkin omaa peliä paremmin käyntiin ja muutamia maukkaita maalipaikkoja. Pallo ei vain painunut paikoista maalin perukoille ja loppulukemiksi FTK takoi tylyt 0-10. Naisten sarjataulukko ja loppuohjelma on nähtävissä osoitteessa: http://www.splps.fi/@Bin/131523/FN.htm

Miesten FN4 derbyssä Herkku-Papat kiusasivat hetken Herculeksen edustusta. Pappojen kaventaessa tilanteeksi 2-1 ja kavennuksen jälkeen painostaessa, oli Herculeksen vaihtopenkillä pientä vapinaa aistittavissa. Suurin jännite pelistä kuitenkin lopahti, kun reilussa 2 minuutissa edustus latoi kolme maalia Pappojen verkkoon. Loppulukemiksi muodostui 7-2. 

Herkku-Papat pelasivat toisen ottelunsa FC Köyhiä vastaan. Eväät oli jo Papoilta syöty derbyssä ja Köyhille annettiin pisteet suhteellisen pehmeän esityksen jälkeen maalein 1-4. Edustus kohtasi toisessa ottelussaan LaFK:n ja vakuuttavan pyörittelyn jälkeen otti voiton kotiin lukemin 0-2. Miesten sarjataulukko ja otteluohjelma löytyvät osoitteesta: http://www.splps.fi/@Bin/131517/FM4OULU.htm

Miesten edustusjoukkue johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. FC OPA hengittää niskaan ja odottaa Herculeksen kompastumista loppuotteluissa. Sarjan voittaja nousee suoraan kolmoseen kaudeksi 2011-2012.