JS Herculeksen miesten joukkueiden futsal kausi pyörähti käyntiin kolmella ottelulla futsalin 4. divisioonassa. Ensin Herkku-Papat kohtasivat OsPa:n nuoret pojat, joiden vauhti oli papoille hieman liikaa. Lukemat melkein oululaisille 6-2. Paappojen maalit merkittiin dybytantti Heikki Mustakalliolle ja iki-Herkules Jani Kytöaholle.

Välissä huilattiin tunti ja sitten pappoja vastaan asettui LaFK, joka oli saanut sarjapaikan KiiRi:ltä. Viime vuoden tappio pyyhkäistiin muistista hienolla 3-1 voitolla. Maalien makuun pääsivät Jani Kytöaho, Heikki Mustakallio ja Miska "Kobra" Visuri.

Herculeksen edustusjoukkueen piti kohdata iltapäivällä HC Fyysinen, mutta joukkue oli kaikkien yllätykseksi suljettu sarjasta. Piiri oli ilmeisesti unohtanut ilmoittaa tämän tuomareille ja joukkueille. Oikean otteluun makuun edustus pääsi myöhemmin iltapäivällä FC OPA vastaan pelatussa ottelussa. Suurin odotuksin sarjaan lähtenyt FC OPA sai maistaa tappion karvaan kalkin lukemin 5-3. Maaliverkkoja tuulettivat Juuso Madetoja kahdesti, Timo Jr. Rautio, Tommi Päkkilä ja Antti Karjaluoto. FC OPA johti ottelua jo lukemin 1-3, mutta Hercules painoi lupussa rinnalle ja ohi vastustajan väsyessä ja keskittyessä vääriin asioihin.

Futsal -kausi jatkuu joulukuun 11. päivä, jolloin Herculeksen oma sisäinen derby aloittaa turnauspäivän klo 10:00 Nallisportissa. JS Hercules kohtaa sitten pappojen kukistaman LaFK:n klo 12:00 ja Herkku-Papat testaavat FC Köyhien puolustuksen pitävyyden heti perään klo 13:00.