Lauantaina 4.9. kaikilla JS Herculeksen joukkueilla oli pelipäivä. Ensin papat jyräsivät PaTe2:n lukemin 9-0, naiset kärsivät niukan tappion ONS III:lle maalilla 2-1 ja miesten edustusjoukkue pelasi paikallisderbyssä tasan FC Netsiä vastaan 3-3. Tasuri Netsiä vastaan tarkoittaa sitä, että sarjan voitto luisui Herkun käsistä. AS Moon karkasi tavoittamattomiin voittamalla samana päivä oman ottelunsa FC Raita vastaan 4-1. Herkulle riittää viimeisestä ottelusta yksi piste kakkospaikan säilyttämiseksi. Viimeinen ottelu pelataan La 11.9. klo 14:00 Heinäpään tekonurmella OuJK:ta vastaan.

Naisille ottelu ONS III vastaan oli kauden viimeinen. Herkuttaret sijoittuivat sarjassa neljänneksi Visan Pallon, FC Wimma I ja OPS-jp:n jälkeen. Ottelu ONS III oli suurimmaksi osaksi Herkuttarien hallintaa, mutta maalipaikat jäivät käyttämättä. Ainokaisen osuman iski Outi Pekkala vapaapotkusta.

Herkku-Papat iloittelivat 9-0 voiton vajaamiehisestä Pate2:sta. Papat itsekin pelasivat 9 miehellä, mutta PaTe2 sai kasaan ainoastaan 8 äijjää. Harmillista, että kun Castrenille päästään pelaamaan, niin ei saada täyttä miehistöä kasaan kummankaan joukkueen puolesta.

JS Hercules – FC Nets -ottelusta on jälleen esittää videokoostetta osoitteessa: http://www.youtube.com/watch?v=7WvSJd6UlS0