JS Herculeksen miesten edustusjoukkue on yltynyt huimaan syysvireeseen. Lauantaina 21.8. taipui FC Rai lukemin 3-1 ja tiistaina 24.8. FC Tarmo puhtaasti 3-0. Näiden otteluiden myötä Herculeksen voittoputki on nyt neljän ottelun mittainen ja tappiottomien ottelujen putki peräti 8 ottelun mittainen. Edellinen tappio tuli kesäkuun alussa AS Moonin vieraana. Sarjataulukossa Hercules köllöttää tukevasti kakkosena, neljän pisteen päässä sarjaa johtavasta AS Moonista. 

Lauantain ottelu FC Raita vastaan ei ollut helppo Herculekselle. Jälleen kerran vastustaja päästettiin johtoon ja oman pelin rakentelu oli liian hätäistä. Toiselle puoliajalle, ilmeisesti tästä tympääntyneenä, joukkueen valmentaja Ladi Babalola vaihtoi itsensä kentälle ja käänsi ottelun Herkulle kahdella maalillaan. Pekka Haaranen kaunisteli loppulukemat lähietäisyydeltä 3-1.

Tiistaina vastassa oli kajaanilainen FC Tarmo. Patelan sametilla pelattu ottelu oli siisti ja hyvätasoinen kamppailu nelosen otteluksi. Molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan ja välillä nähtiinkin hienoja hyökkäyksiä puolin ja toisin. Hercules sai hyvän avauksen otteluun Antti Railon tuikatessa voitto-osumaksi jääneen maalin. FC Tarmolla oli omat paikkansa tasoitukseen, mutta Juho Syrjä siivosi vaarallisimmat Tarmon tilanteet selvemmille vesille. Toisella puoliajalla Herkun hyökkäykset vyöryivät kohti Tarmon maalia yksi toisensa jälkeen ja Pekka Haaranen kasvatti lopulta Herkun johdon 2-0 Tommi Päkkilän oivasta tarjoilusta. Jarmo Kolivuori piti lukemat kahdessa nollassa huikealla torjunnallaan FC Tarmon boxin rajalta annetusta vaparista. Marko Yliniemelä sai palkinnon uurastuksestaan tekemällä loppulukemiksi 3-0. Herkun peli toimi hyvin muutaman vaisumman ottelun jälkeen. Matti Eilonen ja Pekka "In Flames" Haaranen olivat läpi ottelun todella pirteitä.

Seuraavaksi vastaan asettuu AS Moon, joka saapuu Ouluun vierailulle lauantaina 28.8. klo 19:00 Castrenin kentälle. Tässä ottelussa voi ratketa jo sarjanousija, jos AS Moon onnistuu viemään pisteet mukanaan Raaheen. Herkun voittaessa tilanne sarjakärjessä tiukentuu ja ero on tuolloin AS Moonin hyväksi ainoastaan yksi piste.