JS Herculeksen naisten joukkue pelasi kolme ottelua 6 päivän sisällä. Viime viikonloppuna perättäisinä päivinä asettui vastaan FC Wimman molemmat joukkueet. Lauantaina 14.8. FC Wimma oli tehokkaampi maalin edessä ja vei tiukan ottelun maalein 1-2. Herkuttarien maalin teki debytantti Satu Farin.

Sunnuntaina 15.8. Herkuttaret pääsivät enemmän maalien makuun FC Wimman II taipuessa lukemin 5-0. Kovassa tuulessa pelatussa ottelussa FC Wimma II ei päässyt juurikaan hätyyttelemään Sasa Dolinsekin vartioimaa maalia. Toisessa päässä kävi sitäkin kovempi kuhina ja numerot olisivat voineet olla paljon suuremmat. Herculeksesta maalinteossa onnistuivat Tiina Lohivina, Minna Vepsä ja Anu Perälä.

Torstaina 19.8. pelattiin Oulun derby OPS-j:n ja JS Herculeksen välillä. Valitettavasti OPS-j ei saanut täyttä naisistoa kehiin ja he aloittivat pelin yhden vajaalla. Asetelma muuttui pian vieläkin huonommaksi OPS-j:n kannalta yhden pelaajan loukkaantuessa ottelun alkupuolella. Pelaajaylivoimastaan huolimatta tai ehkä siitä johtuen Hercules ei saanut peliään kulkemaan ja maalinteko tuotti suuria ongelmia läpi ottelun. Outi Pekkala piti huolen siitä, ettei OPS-j:n vastahyökkäykset päättyneet maaleihin. Sasa Dolisek teki ottelun ensimmäisen maalin kulmatilanteesta hienolla puskulla. OPS-j tuli tasoihin Herculeksen uinuessa puolustuspäässä. Lukemat pysyivät pitkään tasatilateessa, kunnes Tiina Lohiniva teki toisella jaksolla voittomaaliksi jääneen osuman. Ottelun loppuun saatiin vielä jännitystä, kun maaliin toisella puoliskolla joutunut Sasa Dolinsek otti toisen keltaisen kortin ja joutui ulosajetuksi. OPS-j ei kuitenkaan saanut enää tasoitusta aikaan ja pisteet tipahtivat Herkuttarien laariin lukemin 1-2.