JS Herculeksen miesten edustusjoukkue otti toisen voiton putkeen viikon alussa PaTe:n vieraana. Herculeksen esitys jäi kaiken kaikkiaan vaisuksi ja pisteet lähtivät Ouluun nihkeällä 1-2 voitolla. PaTe oli pelannut edellisenä päivänä ottelun FC Rain vieraana Oulussa ja ottelu varmasti painoi pelaajien pohkeissa. Maalit tekivät Ville Vesanen ja Tommi Päkkilä. PaTen maalin teki JS Herculeksen Antti Pesola kulmatilanteessa.

Seuraavaksi asettuu vastaan hyvään vireeseen päässyt FC Rai. Voitolla tästä ottelusta JS Hercules nousisi 4 pisteen päähän sarjaa johtavasta AS Moonista. Loppukaudesta näyttääkin tulevan jännittävä kärkitaistelun osalta. PaTe ja OuJk näyttävät jäävän sarjan jumbosijoille ilman huomattavaa ryhdistäytymistä ja voittoputkea. FC Rai – JS Hercules pelataan La 21.8. klo 16:00 Lintulan tekonurmella.