Miesten edustusjoukkue voitti keskiviikon paikalliskamppailussa OuRen runsasmaalisesti 6-0 (2-0). Voitto vanhasta kiistakumppanista tuntui erityisen hyvältä, sillä viime vuodet vastaavat ottelut on hävitty lähes poikkeuksetta 0-1.

OuRen kausi 2010 on ollut sinänsä edellisvuoden tapainen, että se joko voittaa tai häviää. Plakkarissa ei ole tältäkään kaudelta vielä yhtäkään tasapeliä. Ehkäpä tämä ihme nähdään myöhemmin tällä kaudella. Toisaalta tappiotilanteessa OuRen selkäranka napsahti helposti poikki ja oma peli meni täysin sekaisin. Pelin alkuminuuteilla OuRe oli se hallitseva joukkue ja maali ensimmäisen 10 minuutin aikana Herkun päähän olisi voinut muuttaa pelin käsikirjoituksen täysin. Toisin kuitenkin kävi. OuRen hyvän erikoistilanteen jälkeen Ville Vesanen rankaisi OuRen puolustusvirheestä ja niittäsi takatolpan kautta lukemiksi 1-0. Samalla pelin hallinta kääntyi vähitellen Herkulle. Timo Rautio kiskaisi Marko Yliniemelän hyvästä keskityksestä lukemiksi kaksi muna.Näissä lukemissa mentiin myös puoliajalle.

Toisella puoliskolla Herkun hyvä ote jatkui. Yliniemelän hyvästä esityöstä Antti Karjaluoto pääsi viimeistelemään lähietäisyydeltä lukemiksi 3-0. Samalla Pateniemen "sametin" lähistöllä raikui NAPS, kun OuRen selkäranka ottaa napsahti. Jatkuvasti pahanteossa läpi ottelun ollut Tommi Päkkilä teki vielä kaksi maalia ja Marko Yliniemelä kruunasi hienon iltansa laittamalla pilkun sisään.

Jälkikäteen pohdittuna OuRe taipui helposti. Herculeksella oli löysä aloitus ja suorastaan tyrkytti ottelun voiton avaimia vastustajalle. Jatkossa on syytä kiinnittää huomiota parempaan aloitukseen, jotta ollaan hereillä heti ottelun alusta lähtien. Seuraavaksi vastaan asettuu Pate maanantaina klo 18:30 Pattasen nurmikentällä.