Herkku-Pappojen syyskierros pyörähti käyntiin vierasottelulla PaTen 2. joukkuetta vastaan. Lomakauden vaikutus näkyi vielä selkeästi ja Raaheen saatiin juuri ja juuri kentällinen pelaajia. Kotijoukkueella oli sentään 1 vaihto… 😀 Peli päättyi Pappojen voittoon 4-6 (1-4).

Papoilla jalka nousi vielä reippahasti ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella jaksolla alkoi väsy painamaan ja Pate2 pääsi kaventamaan tilanteeksi jo 4-5. Janne Kanasen maali yliajalla kuitenkin ratkaisi pelin lopullisesti Papoille. Maaliverkkoja ahkerimmin heilutti debytantti Elias Kiistala, joka teki avausottelussaan hattutempun. Kolmas maali oli varsin upea saksipotku. Kiistalaa säestivät Marko Saarinen kahdella ja Matti Niemistö yhdellä osumalla. Ottelu oli varsin hidastempoinen vähäisistä vaihtomiehistä johtuen. Muuten kaikin puolin rehti ja reilu kamppailu.