Syyskauden ensimmäiseen otteluun JS Hercules matkasi Pudasjärvelle FC Kurenpoikien vieraaksi. Kevätkaudella tuli kotiottelussa ikävästi takkiin 1-4. Pudasjärvi on ollut Herculekselle kuiva paikka pisteiden suhteen ja menomatkalla muisteltiin edellisen voiton tulleen vuonna 1998! Viime vuosien tuttuun tapaan sade kasteli kentän ja peli päästiin pelaamaan jälleen kerran hapekkaissa olosuhteissa.

Tällä kertaan Pudasjärveltä oli tuliaisina yksi piste. Tasuri maistui kuitenkin karvaalta, sillä sen verran monta maalipaikkaa tuhrittiin. Kurenpoikien maalivahti Markus Luukkonen oli suurin syy maalipaikkojen kuivumiseen. Tommi Päkkilä vei Herkun johtoon 23 minuutin kohdalla Ville Vesasen läpisyötön jälkeen. Maalin jälkeen Herkulla oli monta hyvää paikkaa lisätä johtoa parhaimmat paikat siunautuessa Vesaselle, joka pääsi ohjaamaan parista metristä Luukkosen heittäytyessä tielle ja Timo Perälälle, jonka kulman jälkitilanteesta vedetyn vedon Luukkonen torjui tolppaan. Juho Syrjä pääsi vielä kokeilemaan lisätä johtoa pilkulta, mutta keskelle suuntautuneen vedon Luukkonen torjui jaloillaan.

Ja kun itse ei tehdä paikoista maalia, niin kaveri yleensä kiittää ja kuittaa. Niin nytkin. Juuso Illikaisen kuti 16 ulkopuolelta muutti suuntaa Herculeksen pelaajista ja pallo painui verkon perille. Puoliajalle mentiin lukemissa 1-1. Toisella puoliajalla peli aaltoili puolelta toiselle. Molemmilla oli omat paikkaansa ratkaista peli, mutta lisämaaleja ei enää ottelussa nähty. Herkun peli oli hyvin uomissaan ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia otteluita.

0-1 Tommi Päkkilä 23'

1-1 Juuso Illikainen 34'