OuJK ja Hercules päätyivät 1-1 (1-0) tasatulokseen tiistaina 22.6. pelatussa ottelussa. Hercules ei tuntunut saavan palloa sitten millään OuJK:n maaliin. Lopulta Herculeksen päästi piinasta Antti Railo 84' minuutilla. Tasurista jäi karvas tappion maku, sillä OuJK oli alakynnessä lähes koko ottelun ajan.

Edellisen Netsi-pelin otteista ei ollut tietoakaan. Pallo ei liikkunut, eivätkä miehet. OuJK pääsi määräämään ottelun tahdin ja Hercules lähti kävelemään mukana. Ensimmäinen jakso oli aikamoista junnausta, eikä pelillisiä hienouksia Heinäpään tekonurmella nähty. OuJK pääsi karkaamaan johtoon kulmapotkusta saamallaan maalilla. Jarmo Kolivuori epäröi vastaan tulossaan ja OuJK:n pelaaja pääsi puskemaan pallon keskelle maalia helpon näköisesti. Maalin jälkeen Hercules vyörytti hyökkäyksiään jatkuvasti kohti OuJK:n maalia. Viimeistely oli kuitenkin heikkoa. Palloa pyrittiin kuskaamaan maaliin asti ja hyvät laukaukset jäivät puuttumaan. Onneksi lopulta sellainen kuitenkin saatiin aikaan. Paul Nwachuwku antoi vapaapotkun sivulleen ja Antti Railo pomputti pallon alanurkkaan. Loppuvihellyksen kaikuessa mielessä oli pienoinen helpotus, mutta päällimmäisenä ottelusta jäi karvas maku. Enemmän oli tarjolla, mutta ei maistunut.