Eilisessä paikallisottelussa Herkuttaret löivät ONS III-joukkueen lukemin 2-0 (2-0) Anu Perälän onnistuessa kahdesti maalinteossa. Tuloksen myötä Herkuttaret nousivat hetkellisesti sarjakärkeen. Tosin joukkueet ovat pelanneet hyvin eri määrän pelejä.

Pateniemessä pelattuun otteluun Herculeksella oli pieniä vaikeuksia saada täyttä naisistoa peliin, mutta onneksi saatiin lopulta kaksi vaihtoa Mari Pälvilän debytoidessa, Anu Perälän palatessa kokoonpanoon ja Outi Pekkalan rientäessä suoraan lentokentältä peliin. Soila Laurio väänsi nilkkansa pelin avausjaksolla ja vaihtojen puute alkoi näkymään Herkuttarien otteissa toisella puoliajalla. Ensimmäinen jakso oli Herculeksen suvereenia hallintaa. Maalit syntyivät aika aikaisessa vaiheessa. Ensimmäisessä ONS:n entiset pelaajat Susanna Säkkinen ja Elina Kiistala pelasivat nätisti yhteen ja Kiistalan läpisyötön perään juoksi vastuttamattomasti Anu Perälä ja sijoitti tilanteeksi 1-0. Toiseen maaliin saatiin avustusta ONS:n maalivahdilta, joka vyörytti pallon käsistään Perälän jalkoihin. Hercules hallitsi vielä toisen jakson alkua, mutta loppupuoli meni aikamoiseksi räiskimiseksi väsyn iskiessä. ONS sai kertaalleen pallon ylähirteen hyvän hyökkäyksen päätteeksi, mutta lähemmäksi ei ONS päässyt.

Ajoittain Herculeksen peli toimi hyvin pallon liikkuessa pelaajalta toiselle. Hanne Vidgren teki jälleen kerran mielettömästi töitä ensin topparina ja Outi Pekkalan tullessa kentälle keskikentän pohjalla. Puolustuslinja Juntunen – Hujanen – Pekkala – Kiiskinen oli jälleen kerran rautaa, eikä ONS kovin montaa kertaa tekopaikkoihin päässyt. Parannettavaa jäi pallon hallinnassa, kun väsy alkaa painamaan. Tällöin olisi parempi pitää palloa omilla, kuin luopua siitä nopeasti ja joutua taas juoksemaan pallon perässä.

Peli oli viimeinen kevätkauden ottelu. Edessä on pitkä tauko ja seuraavan kerran tapellaan pisteistä elokuun 14 päivä, jolloin FC Wimma I saapuu vierailulle.