Herkku-Papat käänsivät ottelunsa FC Suolaa vastaan voitokkaaksi alivoimasta huolimatta. Lopputulos kirjattiin papoille 3-0. Herkku-Papat joutuivat alivoimalle, kun Tero Kärki ajettiin ulos 27' minuutin kohdalla kaadettuaan alimpana miehenä FC Suolan hyökkääjän.

Papat eivät kuitenkaan säikähtäneet alivoimastaan vaan jauhoivat lopulta vakuuttavan voiton. Ville Vesanen jatkoi maaliputkeaan puskemalla vapauttavan 1-0 maalin. Arttu Ylitalo ampui rankkarista lukemiksi 2-0 tultuaan ensin kaadetuksi rangaistusalueella vahvan nousun päätteeksi. Juha Kaarela tykitti lähietäisyydeltä loppunumeroiksi 3-0. Kokonaisuudessaan peli on Herkku-Pappojen hallussa läpi ottelun. FC Suola jaksoi pelata alussa noin 10-15 minuuttia, jonka aikana se saikin parhaat paikkansa. Tämän jälkeen alivoimasta huolimatta papat hallitsivat ottelua ja voitto oli oikeutettu tulos. Puolustuksen keskustaa hallitsivat läpi ottelun Marko Mäenpää ja Jani Kytöaho, keskikentällä Marko Yliniemelä ja Arttu Ylitalo. Ville Vesanen oli jälleen hankalasti pidettävä kärjessä.