JS Herculeksen joukkueilla oli tappioiden sävyttämä viikko. Herkku-Papat hävisivät yleisöystävällisessä maali-iloittelussa torstaina Muhoksella maalein 7-6, lauantaina naisten joukkue taipui taistellen OPS-j:lle 0-2 ja miehet FC Rai:lle maalein 2-3.

Herkku-Papat jäivät ilman pisteitä kevätkauden ainoassa Oulun ulkopuolelle suuntautuneessa vierasottelussaan. Muhoksen postimerkkikentällä pelatussa ottelussa verkot soivat tiuhaan. Pappojen riveistä maalienteossa kunnostautui Ville Vesanen, joka mätti tehot 4+2. Maalin mieheen tekivät Matti "Mazai" Niemistö ja Juha Kaarela. Ottelusta jäi hieman katkera maku suuhun, sillä ottelun viimeisillä minuuteilla tilanteessa 6-6 Vesanen kaadettiin selvästi takaapäin nurin rangaistusalueella, mutta ottelun tuomaroinut Marko Ihalainen ei tilanteessa rikettä nähnyt. MuhU rankaisi seuraavasta tilanteesta loppunumeroiksi 7-6.

Naisten joukkue tiesi odottaa tiukkaa ottelua, sillä OPS-j oli voittanut molemmat joukkueiden väliset keväällä pelatut harjoitusottelut. OPS-j:n nuori ja hyvin palloa liikutteleva joukkue painosti selvästi läpi ottelun, mutta herkuttarien hieno taistelu olisi voinut paremmalla onnella ja viimeistelyllä tuoda pisteen tai useammankin. Avausjaksolla OPS-j kolisettuli pariin otteeseen maalipuita, mutta tauolle lähdettiin pyöreissä tasalukemissa. Toisella jaksolla OPS-j sai runnottua väkisin voittoon tarvitut maalit. Ensimmäisen teki Pauliina Haavisto 50' minuutilla ja toisen Hillariikka Palosaari pilkulta pelikellon näyttäessä 76' minuuttia. Herculeksen kärjessä häärineellä Paula Salolla oli muutama maukas tekopaikka, mutta harmittavasti vedot suuntautuivat ohi maalin.

Miehet kokivat myös tappion kotiottelussaan FC Raita vastaan. Oulunsalon teknonurmella pelatussa ottelussa FC Rai osasi käyttää vähäiset maalipaikkansa jäätävästi hyväkseen toisin kuin kotijoukkue, joka tuskaili maalinteon kanssa. FC Rai rankaisi Herculesta erikoistilanteista, joiden puolustamiseen tulee kiinnittää jatkossa huomiota. FC Rain maalintekijöinä olivat Arto Käsmä kahdella ja Janne Mauno yhdellä osumalla. Herculeksesta osuivat Timo Rautio ja Tommi Päkkilä.

Pelit jatkuvat tällä viikolla kahdella miesten ottelulla. Keskiviikkona JS Hercules matkustaa Raaheen sarjakakkosen AS Moonin vieraaksi ja lauantaina Herkku-Papat pelaavat FC Internationalia vastaan Lintulassa.