Naiset matkasivat tällä kertaa FC Wimma II:n vieraaksi ja tuliaisina kotiin tuotiin 3 pojoa 0-3 voitolla. Tehtyjen maalien lisäksi maalipaikkoja oli tusinan verran ja tolppia kolisteltiin urakalla, mutta vain verkon perille menevät pallot lasketaan.

Varhainen kesä toi iloisen yllätyksen FC Wimman II:n ja Herculeksen pelaajille: hiekalle osoitettu peli päästiin viemään läpi Vimpelin hyväkuntoisella nurmella. Niimpä hiekkahousujen sijaan mukaan pakattiin shortsit. Kelikin oli kohdillaan: aurinko paistoi ja lämpötila oli passelin oloisesti noin 18-20 astetta. Kaiken kaikkiaan loistavat olosuhteet jalkapallo-ottelulle! Valitettavasti kovin montaa pelaajaa ei tullut huippuolosuhteista nauttimaan. FC Wimmalla ei ollut vaihtoja lainkaan ja Herkuttarillakin ainoastaan yksi. 

Pelin alkuhetkistä lähtien ottelussa oli kyse siitä, kuinka monta maalia Herkuttaret mättävät. Maalipaikkoja syntyi liukuhihnalta, mutta pallo saatiin verkon perukoille ensimmäisellä puoliajalla ainoastaan kerran. Maalintekijänä oli Tiina Lohiniva. Tolppia ja ylärimoja kolisteltiin useampaan otteeseen. Lisäksi FC Wimman maalivahti pelasi kerrassaan erinomaisen ottelun ja esitti tukun hienoja torjuntoja. Ensimmäisen puoliajan tapahtumia kuvasi hyvin se, että FC Wimma sai ensimmäisen maalia kohti suuntautuneen laukauksen 40 peliminuutin jälkeen.

Toisella puoliajalla Herkun painostus jatkui. Siitä huolimatta maaleja ei saatu ja ottelussa oli käydä "perinteiset". Eli painostavan joukkueen tuhlaillessa paikkoja, vastustaja rokottaa. Näin olisikin käynyt, ellei Herkun maalivahti Sasa Dolinsek olisi venynyt pallon tielle vapaapotkun torjunnassaan. Elina Kiistala vapautti Herkuttaret tuskistaan ja ampui hienon hyökkäyksen päätteeksi tilanteeksi 0-2. Lopussa Minna Vepsä iski loppunumerot 0-3 Paula "Palli" Salon hienosta esityöstä.

Kaiken kaikkiaan Herkuttarien peli oli ajoittain näyttävää, kun palloa maltettiin laittaa liikkeelle sovitun mukaisesti. Erityisesti laitapelaajien Anu Perälän ja Minna Vepsän hyökkäyspeli keskikentän keskustan kanssa toimi mallikkaasti. Maria Tyhtilä paikkasi hienosti poissa ollutta Outi Pekkalaa alemman topparin paikalla. Viimeistelyyn kun vielä saadaan malttia ja kylmäpäisyyttä, niin hyvä tulee.

FC Wimma II – JS Hercules 0-3 (0-1)

Tiina Lohiniva 0-1

Elina Kiistala 0-2

Minna Vepsä 0-3

Kokoonpano: Dolinsek (mv), Tyhtilä, Hujanen, Juntunen, Rosqvist, Salo, Kiistala, Heinonen, Vepsä, Lohiniva, Mure, Perälä