JS Hercules koki toisen tappion peräkkäin FC Kurenpoikien hakiessa pisteet maalein 1-4 (1-1).

 

Ennakkoasetelmat olivat Herkun leirissä hieman sekavat. Monet poissaolot laittoivat kokoonpanoa uusiksi. Peli oli viikon toinen Pateniemen "sametilla", joten odotettavissa oli tiukka vääntö. Näin myös kävi. Ensimmäisen jakson aikana Herkku sai luotua painetta Kurenpoikien maalille ja jaksoi hätistellä vastustajia hyin ylhäältä asti. Prässi toi myös tulosta ja Kurenpoikien puolustuksen lahjasta Tommi Päkkilä pääsi sijoittamaan hallitusti pelin ja kauden ensimmäisensä. Tästä ei kauaa aikaa kulunut, kun Kurenpojat tulivat tasoihin rangaistuspotkulla. Juho Syrjä joutui kaatamaan vastustajan rangaistusrajan tuntumassa ja hienolla hypyllä pitkälle rangaistusalueelle laskeutuneen pelurin hämmentämänä tuomari osoitti pilkkua. Juuso Illikainen sijoitti pallon varmasti verkon perille. Tauolle mentiin tilanteessa 1-1.

Herculeksen jalat jäivät pukukoppiin. FC Kurenpojat pääsivät painamaan peliä jatkuvasti Herkun päätyyn. Puolustus- ja merkkausvirheiden myötä peli oli hetkessä 1-3. Ensin Toni Kuopusjärvi sai ihan rauhassa sijoittaa maalin edestö 1-2 ja heti perään Joonas Iinatti karkasi Herkun puolustuksen avittamana läpiajoon ja viimeisteli lukemat 1-3. Lopullisesti pisteen Herkuleksen rimpuilulle laittoin Kuopusjärvi hienolla vedolla alapesään 16 ulkopuolelta.

Herculeksen pelaajilla selvästi painoi jaloissa keskiviikon peli Oure:a vastaan. Bensa loppui toisella puoliskolla, eikä penkiltä tuotu tuoreita jalkoja tilalle. Pateniemen betonilla on lähes mahdotonta pelata kaksi ottelua viikkoon tuntematta seurauksia kintereissään. Onneksi seuraavaan peliin on viikko aikaa vetreytyä ja jospa penkiltäkin otettaisiin tuoteutta kehiin jalan alkaessa painamaan.

 

20´ 1-0 Tommi Päkkilä

24´1-1 Juuso Illikainen

67´ 1-2 Toni Kuopusjärvi

70´ 1-3 Joonas Iinatti

76´ 1-4 Toni Kuopusjärvi