JS Herculeksen naisten joukkue sai makean voiton lauantaina 8.5. Tornion Jalkapalloklubin kaatuessa maalein 2-5 (1-5).

Pelin puitteet olivat mitä parhaimmat aurinkoisessa säässä ja mukavissa Tornion jokimaisemissa. Pelin alku ei olisi voinut sujua paremmin, kun kahdeksan ensimmäisen minuutin jälkeen lukemat olivat jo 0-3. Herkun hyökkäyksessä häärivät tehokkaasti suoraan lomalta kentälle kirmaissut Tiina Lohiniva ja uusi pelaajamme Hanne Vidgren. Ensimmäisen puoliajan jatkuessa maaleja sateli lisää Tiinan ja Elina Kiistalan jaloista. Herkun hyökkäyspeli oli positiivisen reipasta ja pallo kulki tehokkaasti pelaajalta toiselle. Ensimmäisen puoliajan lopussa keskikentän kaksinkamppailutilanteen päätteeksi torniolaiset saivat vapaapotkun hyvästä paikasta ja vastustajan kapteeni Linda Linna laukoi upean laukauksen suoraan maalin yläkulmaan. Maalivahdillamme Saija Himangalla ei ollut mitään mahdollisuuksia torjua tätä hienoa vetoa. Tauolle mentiin Herkun johtaessa 1-5.

Toisella puoliajalla Torniolaiset pääsivät paremmin peliin mukaan. Tässä vaiheessa vaihtopelaajien puute alkoi näkyä Herkun otteissa ja jalat alkoivat painaa. Kaiken kukkuraksi Tiina loukkasi nilkkansa ikävästi n. 70 peliminuutin kohdalla ja joutui jättämään pelin kesken. Herkku-naiset taistelivat kuitenkin loppuminuuteille saakka, kunnes 87. minuutilla Tornion Sanna Siitonen pääsi vapaapotkun jälkitilanteesta tökkäämään pallon maaliin. Peli päättyi lopulta lukemiin 2-5.

2-5 Sanna Siitonen (87 min)

Herkun pelit jatkuvat Oulussa Lintulan tekonurmella la 15.5. klo 16 ja vastustajaksi saapuu samainen Tornion joukkue. Pystymmekö tällä kertaa pitämään oman maalin puhtaana ja toipuuko Tiina nilkkavammastaan pelikuntoon? Tule paikan päälle katsomaan ja kannustamaan Herkku voittoon!