Herkku-papat pelasivat eilen (5.5.2010) sarjapelin FC Internationalia vastaan välivainion hiekkakentällä. Peli päättyi lukemiin 3-3 (2-1). Vaikka papoilla olikin useita maalintekopaikkoja ja joukkue hallitsi peliä suurimmaksi osaksi, jouduttiin silti tyytymään vain yhteen pisteeseen. Ensimmäinen puoli-aika alkoi vastustajan tekemällä maalilla, mutta tämä ei hidastanut pappoja vaan ensin mentiin tasoihin ja sitten johtoon. Toinen puoliaika alkoi myös maalilla ja johtoasemassa 3-1 oltiin noin 75. minuutille asti, kunnes Interin #16 kävi pussittamassa ensin kavennusmaalin ja sen jälkeen tasoitusmaalin. Pelin taso kuitenkin lupailee hyvää pappojen tulevalle kaudella ja yhteispeli on petraantunut huomattavasti verrattuna ensimmäiseen sarjapeliin.

Pappojen maalintekijät: Pete K, Michal ja JP

Sunnuntaina (9.5.2010) papat jatkavat sarjapelejään klo 17.00 Oulunsalon tekonurmella kun vastaan asettuu FC Suola.