Kausi pyörähtää käyntiin kaikilla Herculeksen joukkueilla tällä viikolla. Miesten joukkueet ottivat vielä kerran kiellon päälle yhteen ennen kauden alkua viimeistelyharjoituspelissä lauantaina Lintulan urheilupyhätössä. Ottelu päättyi edustusjoukkueen 3-1 voittoon.

Herkku-Pappojen peli oli jo paremmin uomissaan edelliseen vastaavaan harjoituspeliin nähden. Edustusjoukkue puolestaan pelasi varsinkin alussa mallikkaasti pitäen palloa ja luoden vaarallisia hyökkäyksiä kohti Pappojen maalia. Ottelun tempo ei noussut missään vaiheessa kovin korkeaksi Pappojen tyytyessä makaamaan syvällä omalla kenttäpuoliskollaan. Ottelun loppua kohden Papat saivat paremmin juonesta kiinni ja loivat useita hyviä hyökkäyksiä edustuksen hieman väsähtäessä. Viimeistely vielä ontui. Edustuksen riveistä valmentaja Ladi Babalola kiitteli pelin jälkeen hyvästä peliesityksestä erityisesti Tommi Päkkilää ja vanhaa konnaa Marko "Ypi" Yliniemelää. Pappojen puolelta Matti Eilosen esitykset antoivat enteitä paranevasta pelikunnosta.

Ottelun maalinteon aloitti Timo Perälä (1-0) laittamalla pallon tyhjiin Tommi Päkkilän hienosta esityöstä. JS Herculeksen toisen maalin viimeisteli Marko Yliniemelä (2-0). Janne Koskimäki nikkasi kulmasta kavennuksen (2-1) ja loppunumerot puski Antti Railo (3-1) Jani "Kytis" Kytöahon oivasta keskityksestä.