Tiistaina (30.3.2010) pelattiin harjoitusottelu Heinäpään tekonurmella ja vastaan asettui FC Rai. Peli päättyi 0-1 (0-0) Herculeksen tappioon. Olosuhteet (n. -3c, puolipilvistä) olivat huomattavasti paremmat kuin viime pelissä vaikka toisen puoliajan lopulla satoikin vähän lunta.

Hercules aloitti pelin muutamalla hyvällä maalipaikalla ja paikkoja riitti pelin loppuhetkille asti, mutta maalinteossa ei tänään onnistuttu. Ensimmäiset 45 minuuttia oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin, ja puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa. Toiselle puoliajalle Hercules vaihtoi tuoretta ja hieman kylmän kankeaa verta lähes kentällisen verran. FC Rai kuitenkin vippasi pallon verkkoon n. 70:llä peliminuutilla ja vei harjoituspelivoiton.

Seuraava peli pelataan 11. Huhtikuuta heinäpään tekonurmella klo 10.00 vastustajan PaTe. Kaikki siis kannustamaan ja pelaamaan Hercules voittoon tämän kevään toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa!