Sunnuntaina pelattiin Heinäpään tekonurmella harjoitusottelu JS Herculeksen ja OPS-j:n välillä. Olosuhteet olivat varsin mielenkiintoiset runsaan lumentulon vuoksi, kun tekonurmi ei pystynyt imemään kaikkea vettä pois kentältä. Ottelu päättyi vetistelyn päätteeksi OPS-j:n voittoon 3-4 (2-1).

JS Hercules johti ottelua pitkälti toiselle puoliajalle 3-1, mutta lopussa alkoi jalka painamaan ja ottelun hallinta annettiin keveämpijalkaiselle vastustajalle. Herculeksen maaleista vastasivat Tommi Päkkilä kahdella ja Antti Railo yhdellä osumalla. Ensimmäinen puoliaika lupaili ajoittain hyvää kautta ajatellen, mutta toisen puoliajan otteet vaativat vielä paljon parantamista. Seuraava mahdollisuus petrata otteita on jo ensi tiistaina, jolloin vastaan asettuu harjoitusottelussa FC Rai. Ottelu pelataan toivottavasti kuivemmalla Heinäpään tekonurmella klo 20:00 alkaen.