Kahtena viimeisimpänä viikonloppuna Herculeksen futsal -otteluissa on tullut vastaan FC OPA:n joukkueita. Ensin vitosdivarin tuimassa taistossa Herkku-Papat hävisivät FC OPA:lle 3-5 johdettuaan peliä ensimmäisen puoliajan jälkeen 3-1. Viime lauantaina 4.divarin kamppailussa JS Hercules antoi Metrostars:n joukkueelle lähtöpassin vitosdivariin. Peli päättyi Herculeksen 6-5 voittoon.

Näiden ottelutulosten perusteella molemmat joukkueet säilyttävät sarjatasonsa samoina tulevalle futsal -kaudelle 2010-2011. Papoilla olisi ollut vielä hyvät saumat nousukahinoihin voitolla OPA:sta, mutta toisen puoliajan juniorimainen höntyily johtotilanteessa koitui Pappojen kohtaloksi. Papoilla on vielä edessään 2 viimeistä ottelua sunnuntaina 14.2. PaTe 2:sta ja FT Lepakkoja vastaan. Tällä hetkellä Papat ovat sarjassa neljäntenä 12 pisteellä. 4.divari päättyi JS Herculeksen osalta Metrostars -ottelun voittoon. Ennen viimeistä turnausta JS Hercules on sarjassa neljäntenä yhdeksällä pisteellä.

Tarkemmat otteluraportin löytyvät FC OPA:n sivuilta.