Herculeksen miesten joukkueen päävalmentajana toimii nigerialainen Ladi Babalola, joka saapui syksyllä 2009 Ouluun. Ladi on vetänyt railakkaita treenejä Herculeksen aktiivisimmille pelaajille loppuvuoden aikana. Treenien taso on ollut vaativa ja jopa vanhat aladivarijyrät ovat todenneet kehittyneensä ja oppineensa uusia asioita vanhoilla päivillään. Ladi omaa pitkän pelaajauran Nigerian pääsarjasta ja on pelannut Nigerian maajoukkueessa 20 A-maaottelua 1990-luvulla. Pelaajauransa 2007 Bangladeshin pääsarjassa päättänyt Babalola haluaa kehittää itseänsä valmentajan ja tähtää valmennusurallaan Nigerian maajoukkueen valmentajaksi.

”Ladi vetää tiukkoja treenejä ja vaatimustaso on huomattavasti tiukempaa, mihin aladivisioonapelaajat ovat täällä tottuneet”, kertoo JS Herculeksen puheenjohtaja Timo Perälä. ”Toivon mukaan pelaajamme ovat valmiita laittamaan itseään likoon ja vastaamaan huutoon. Tällöin uskon JS Herculeksen sarjasijoituksen olevan jotain muuta, mitä se on ollut muutamana viime kautena”.

Ladi toimii myös OPS-j:n juniorijoukkueiden valmentajana sekä mahdollisesti myös OPS-j:n 3. divisioonan päävalmentajana. Ladi vetää pääasiassa JS Herculeksen miesten edustusjoukkueen harjoitukset ainakin talvikaudella. Pelikauden lähestyessä todennäköisesti syntyvien päällekkäisyyksien vuoksi kakkosvalmentajan rooli varmasti kasvaa. Kakkosvalmentajan posti on vielä avoin, mutta asiaan saataneen ratkaisu lähiaikoina. Tammikuun alussa treenit vetää Timo Perälä Ladin ollessa vielä talvilomallaan Bangladeshissa. Babalola palaa Ouluun 20.01.2010.

Naisten joukkueen päävalmentajana jatkaa viime kauden malliin Timo Perälä. Joukkueenjohtajana toimii Outi Pekkala. Kakkosvalmentajan paikka on vielä ratkaisematta.