VAATELAASTARI – OIKIAT DESIGN OY

Kuortane – Oulu -akseli kalskahtaa tutulle joidenkin oululaisen futisnuoren osalta….  Mutta Herkuston puitteissa vastaavaa akselia toteuttaa kuortanelais-oululainen Oikiat Design Oy. Jokaiselle futaajalle on varmasti peruskauraa tekonurmien puhki polttamat peli- ja treenikamppeet. Oikiat Design Oy:n Vaatelaastari tuo helpon ja monella tapaa kestävän ratkaisun vaatteiden kestoiän pidentämiselle. Kiertotalous ja kestävä kehitys istuvat Herkuston arvoihin täydellisesti. Herkuston suhteiden hyödyntäminen ulkomaiden valloitukseen voi olla jatkossa hyvä aihe tapahtumien keskusteluissa kuten myös brändiyhteistyö. Herkuston yhdellä vetäjistä, Mikolla, taisi olla aikanaan sormensa pelissä syvällä myös vaateteollisuuden viennin koukeroissa… Mutta ennen kuin lähdetään sen pidemmälle laukalle, niin annetaanpa puheenvuoro yhdelle kolmesta yrityksen yrittäjistä; Jetta Liukkoselle. 

 • Kuka olet / keitä olette ja mikä on siteesi / siteenne seurayhteisöön?
  • Oikiat Design Oy on kuortanelais-oululainen startup, jonka lippulaivatuote ja palkittu innovaatio on helppo tarrapaikka Vaatelaastari. Vaatelaastarin on paikan päällä tilanteissa! Se ei tarvitse silitystä eikä ompelua. Vaatelaastari on niin helppo käyttää, että junnutkin osaavat korjata pelikamppensa ihan itse! Lähipiirissämme on jalkapalloharrastajia ja meille tulee säännöllisesti yhteydenottoja (erityisesti kiitosta futis-mutseilta ja junnuilta itseltään 🙂
 • Kerro lyhyesti yrityksenne toiminnasta
  • Toimimme luovien alojen ja kiertotalouden saralla, toimialana teknisten tekstiilien valmistus (tekstiilien helpot ja kotimaiset korjausratkaisut). Meitä yrittäjiä on kolme; kaksi Oulussa ja yksi Kuortaneella. Asiakkaita ovat niin kaikki vaatteiden korjaamisesta kiinnostuneet kuluttajat kuin yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat tarjota vastuullisia korjausratkaisuja. Vaatelaastari onkin kustomoitavissa niin kuosinsa kuin materiaalinsa puolesta!
 • Mitä odotat Herkuston toiminnalta oman yrityksesi kannalta?
  • Haluamme esittää paikkaushaasteen teille kaikille ja tuoda korjaamisen ilosanomaa!
 •  Mitä yrityksesi voi tarjota muille Herkuston yrityksille tai seurayhteisön jäsenille?
  • Meillä on vastuullinen, kotimainen uutuustuote, joka taatusti säästää niin luontoja, kukkaroa kuin hermoja. Teemme myös aktiivista tuotekehitysyhteistyötä useiden yritysten ja organisaatioiden kanssa.
 •  Minkälaisia tapahtumia / toimintaa odotat jatkossa Herkustolta?
  • Olemme avoimia kaikille tapahtumille. Verkostoituminen kiinnostaa.
 • Terveisiä Herkuston muille yrityksille ja ihan yleisesti.
  • Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka!

Vaatelaastari on niin helppo käyttää, että junnutkin osaavat korjata pelikamppensa ihan itse!

Käykäähän tutustumassa Oikiat Design Oy:n loistavaan tuotteeseen; Vaatelaastariin. Ulko- ja urheiluvaatelaastareille on varmasti erityisen paljon käyttöä jalkapalloperheissä. Oikiat Design Oy:n edustajia on tulossa tuotesämpleineen 8.8. järjestettävään Herkusto -tapahtumaan, joka järjestetään Heinäpäässä TerwaTurnauksen ja Hercules – Kemi City FC -ottelun yhteydessä klo 16:00.

Haluatko Herkuston jäseneksi? Ei maksa mittään! Klikkaa TÄSTÄ!